Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-25, 12:34   #964
noell88
Rozeznanie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość

Nie, nie, nie, NIE OMIJAC CI ZABIANKI! Od zygoty tu mieszkam, moje drogie, znam jak wlasna kieszen i nigdy nie spotkalo mnie nic zlego.
Gdansk nie jest jakims skupiskiem psycholi. Jak ma zdarzyc sie cos zlego, to sie zdarzy, mnie w kazdym razie spotkalo w domu i nie musialam wychodzic tylkiem na swoje osiedle
poza tym Zabianka jest urocza, zielona w moim obszarze.
Inna sprawa, mam zaprzyjazniona pania od rzepki i zaprzyjaznione panie w drogeriach ktore wytrzymuja ze mna i po pol godziny jak marudze nad skladami
I kocham ta swoja Zabianke(mieszkam na Szyprow, granicze z Sopotem-obok stadnina konna, Sopocki hipodrom)

Co do tego, ze wyladowalyscie w Gda...strasznie sie ciesze
Zgodzi sie ktoras na jakis kosmetyk na spole? Np. olej avokado albo matrixa biolage balsam?

Wrzeszcz? Czesto tam bywam, nic zlego nie zauwazylam.
Aha, bardzo wazny punkt:

Za lotnia i przed ETC, tam gdzie Biedronka, jest mala, bardzo tania i naprawde smaczna piekarnia. ul Zwirki i wigury
Za 5 zl kupisz siatke ciastek, chleb i jagodzianke. Chodze tam zawsze po szkole z przyjaciolka z 4 zlotymi, kupujemy faworki, wychodzi ich cholernie duzo i nie mozemy ich zjesc we dwie do konca dnia (obie charakteryzujemy sie wielkim pociagiem do slodkosci ). BARDZO czesto tam bywam.

Tak czy siak to jest miejsce, gdzie trzeba sie duac, gdy ma sie dyche i zaprosilo sie gosci.
przyznam, ze nie znam dobrze Zabianki, ale po prostu ludzie, ktorych sie boje tam mieszkaja i odnosze takie wrazenie, ze lepiej nie kusic losu ale moze masz racje, ze przesadzam, bylam tam pare razy i wyszlam bez szwanku

dzieki za info o tej piekarni jak bede przejezdzac to wpadne

a balsamu matrixa biolage nawilzajacego to ja mam na oko jeszcze troche mniej niz pol litra. jest to taki moj bazowy kosmetyk. mieszam go czesto z miodkiem i innymi mazidlami. jak skoncze katowac sie nissimem to chce poeksperymentowac z myciem wlosow tym balsamem(podgapione od tulipanny) ale jakbys chciala na wymianke jakas wieksza odlewke na sprobowanie to pisz

za to planuje w przyszlosci(za jakies 2-3 mies) sprobowac olej kokosowy albo avocado. prawde mowiac troche sie boje olei...jak narazie probowalam olej rycynowy i dabur jasmine i bylam przerazona tym ile wlosow przy tym stracilam jak narazie jestem na etapie zapuszczania(7 cm odrostu, 6 farby) i wzmacniania tych moich kilku wloskow. dlatego tez strata kazdego wloska to dla mnie dramat

hula-
udanych wakacji!

karla- ta pozytywna energia wziela sie od nowego ustawienia mebli i lepszej cyrkulacji w pokoju jak chcesz to moge Ci wyslac troche wiazek pozytywnych wibracji....albo zaplanowac Ci przestawianie mebli

Estelle
- mocny song poprosze o wiecej co znasz dobrego ze skandynawskich kapel !

Cytat:
Napisane przez Estelle Pokaż wiadomość
Nadal
Mało tego, na mózg rzuciły mi się inne "przeboje", które DJ gra na barówie a jest kilka takich kwiatków , tylko jakieś lewe wersje znajduję w necie, a tych remiksów didżejowskich niet
Musze jednak przyznać, że ta dyskotekowa nuta od razu sprawia, że mam banana na twarzy
A słowa to też już znam [w sumie trudno się dziwić, skoro co tydzień po to słyszę ]

Dla równowagi wzięłam sobie dziś do pracy odtwarzacz z "moją" muzyką.
to widze ze poszerzasz swoje horyzonty muzyczne a propos banana przypomnial mi sie bananowy song http://pl.youtube.com/watch?v=Y5lM39tJPUw
noell88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując