2005-10-19, 16:48
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
Mi na szczęście żadna straszna historia się nie przydarzyła mimo, że wierze w duchy i wszystkie zjawiska paranormalne Okropnie boje się po obejrzeniu horrorów. Zawsze przez kilka kolejnych nocy wyobrażam sobie że widze coś czy słysze. Jednak największe schizy miałam po obejrzeniu Świtu żywych trupów. Nie mogłam spać przez miesiąć! Wieczorami gdy tylko słyszałam jakiś odgłoś wyobrażałam sobie, że moi rodzice są takimi żywymi trupami. Co ja wtedy przechodziłam Mieszkam w domku rodzice śpią na parterze, a ja na piętrze. Planowałam co zrobić jeśli będą chcieli wejść do pokoju, jak mam uciekać. Miałam naprawde czarne myśli, że jak wyskocze przez okno to jeszcze noge złamie itp. Od tamtego czasu zawsze w nocy mam w pobliżu komóre, a pilota od telewizora zawsze pod poduszką, żebym jak najszybcej mogła rozświetlić pokój Naszczęście teraz zupełnie mi przeszło, ale myślałam, że zwariuje.. takie tradycyjne strachy mam od dziecka, nigdy po ciemku po mieszkaniu nie przejde, wydaje mi się, że ktoś za mną po schodach idzie i kiedy już idę spac nigdy nie odwróce się tyłem do pokoju(jeszcze mi coś wskoczy na plecy)zawsze muszę mieć 'komfort' że kiedy otworze oczy widze odrazu cały pokój
|
|
|