2018-05-13, 19:43
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Hej dziewczyny !!!!
Jestem w trakcie nadrabiania 
Summer, mój TŻ tez jest rakiem, i jeżeli mialabym cos o nim powiedzieć, to na pewno to, że jest bardzo emocjonalny, taki kochany dla mnie, i niestety raczki są takie troszeczke kluseczki niepewne.
Elu sliczne zdjęcie z tego usg 4d !
Cami, super ze niespodzianka dla męża sie udała ! Łezka w oku ukochanej osoby to cos niesamowitegi ja sie zastanawiam co dla mojego sprawie na urodziny.... w tym roku nie mam kompletnie pomysłu... a co do stanowiska, to też kierownicze, i odnajduje sie w tym najlepiej. Jestem tez takim inspektorem, także od zawsze w sumie kieruje ludzmi i przyczepiam sie do błędów nie lubie jak ktos odwala fuszere, wszystko musi byc na tip top, praca to nie plac zabaw jestem twardą babka w robocie, mój maz jak mnie poznal to mnie nie znosił hahahah bylam jego kierowniczka na poczatku naszej znajomości.
Ja kupuje tylko rożek.
Folinko, dziekuje za dobre slowo odnosnie wagi moze nie nalezalam do jakis mega chudzinek, przy wzroscie 178 wazylam 64 kg mialam zamiar w tym roku schudnac do 60 kg bo pezy takiej wadze najlepiej sie czuje, ale to najwyżej po ciąży zrzuce 
Ooo Cami dobrze ze wstawilas te promocje z biedry. Jak myslicie, lepiej kupic proszek czy płyn ? I w jakiej ilości kupujecie ?
Prawo jazdy mam od 18 rż, teraz tez czesto jeżdżę bo TŻ czeso ma ogrodzie u tesciow pije piwko w te upały, to robie za kierowcę 
U mnie weekend intensywnie urodzinowy. Wczoraj bylismy u mojej przyjaciółki, a dzis na roczku u jej córki. Wczoraj tradycyjnie zgaga, zasnelam okolo drugiej, ale przeszlam katorge. Ból brzucha, drgawki, brrrrr dzis zjadlam na kolacje rzodkiewki i kanapke z pasztetem - mam nadzieję, że bedzie dobrze
Od jutra jestem z Wami na bieżąco, dzisiaj ide juz do wanny i znikam w łóżku rozpoczynac próby spania
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|