Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trudna sytuacja materialna - moja zmora
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 19:54   #16
Zalamana betti
Przyczajenie

Dot.: Trudna sytuacja materialna - moja zmora

Bardzo jest mi przykro z tego powodu że dla kogos ta sytuacja wydaje sie smieszna noo to sie ciesze ze chociaż macie sie z czego posmiac

nie mam jeszcze 16 lat skonczonych ,rocznikowo mam ale jeszcze nie skonczone wiec musze ewentualnie poczekac az skoncze ..

moja matka nie ma żadnych problemów z alko% po prostu jest kobieta niezaradna, która nic nigdy nie umiała załatwic i nie umie dalej =/
stosunki mamy złe , nie dogadujemy sie w niczym, cóż róznica charakterów ..

Oczywiscie (!) że z nia rozmawiałam o tej sytuacji, z mieszkaniem powiedziała że wg niej można w takich warunkach mieszkac i że jej to nie przeszkadza, co do tego ze nie pracuje, oczywiste że mamy długi , jest pozadłużana w lombardach,u rodziny, znajomych , i jak jej mówie zeby poszukała jakiegos zajecia to mówi że " NIE WIE GDZIE MA ISC, CO MA SZUKAC " , a nie jest jakas chora czy cos ,jest ledwo po 40 ;/ ,wiec prace by znalazła na pewno ..

juz nie wiem czym mam sie zajac, matka, mieszkaniem, szkoła, chłopakiem ,to wszystko jest dla mnie zbyt trudne, a najgorsza jest swiadomosc ze jestem z tym sama, nie mam sie do kogo zwrócić
Zalamana betti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując