2008-07-25, 22:00
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ograniczanie jedzenia + ćwiczenia
Cytat:
Napisane przez Ineczka86
Niuniuska, na którym jesteś dniu A6W? Ja nie pamiętam numeru, ale jutro zaczynam 16 powtórzeń. I na szczęście z moim kręgosłupem jest wszystko w jak najlepszym początku. Podobają mi się te ćwiczenia. Tylko robię długie przerwy między seriami, co może trochę zmniejszyć efekt, ale na jednej stronie instruktor fitness pisał, że można spokojnie tak robić. Ktoś z Was robi/robił jeszcze te ćwiczenia? Jakie są Wasze doświadczenia?
|
Ineczka ja dopiero raczkuję z A6W, sam początek - dzień 2 bo nie dałam rady ze względu na bóle brzucha przez ostatnie ciężkie dni.
Cytat:
Napisane przez coffeeday
Niuniuska - zazdroszczę, tylee ruchu 
Ja dzisiaj tylko brzuszki i chwilkę skakanka.
Nie mam siły na nic i chyba ide po kawę. 
|
coffeeday zawsze lepiej cokolwiek niż nic, więc jesteś rozgrzeszona! hihi
mmm marzy mi się kawusia z mlekiem i dużą ilością cukru... tiaa a ja zakupiłam dzisiaj czerwoną herbatkę i będę się zapijać.
Cytat:
Napisane przez justyna2639
ojojoj dziewczyny ale wy przez 3 dni naprodukowalyscie tekstu... normalnie szok  u mnie cieniutko... jutro ide na wesele a po weselu zaczynam na nowo tak jak obiecalam 
|
Justyna i ja dołączam się - udanej zabawy i obyś dobrze się wytańczyła, zawsze to parę kalorii się spali
A ja jutro wyjeżdżam nad jeziorko więc trzymajcie się dziewczynki Życzę wytrwałości w walce z kilogramami. Pozdrawiam.
|
|
|