Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-14, 19:08   #3172
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Emma Peter Rabbit! Fajny zajac. U nas tematyka misiowa [emoji16].

A dziewczyny czy te hemoroidy Was bola czy jakos sa niekomfortowe? Ja mam bardzo delikatnie od zawsze ale ja tego wcale jakos nie czuje. Nic mnie nie uwiera ani nie dręczy. Także nic z tym nie robie. W ciazy piszą ze dosc znana dolegliwość.

Wzięłam to rennie na zgagę bo znowu zaczęło mnie palić. A młody to ostatnio tak mnie dręczy przy kości udowej ze masakra. Tak jakby mnie ktos łaskotał w boki i to nie tak delikatnie ale wciskając palce/stopy tam [emoji15].
Chyba chodzilo Ci o kość biodrowa [emoji4] ni ja ostatnio wspominałam, że właśnie mnie tam boksuje. I to jest takie hmmm.. no nieprzyjemne. Nie jest to może ból ale jakos zawsze postaei mnie to na nogi [emoji28]
Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Ale pyszny obiadek ommm Tak dzień przeleciał, że nawet nie miałam okazji się położyć teraz siadam nad książką, więc możliwe, że uda mi się przymknąć oko Folinko [emoji8]

Udało mi się kupić kapsułki tak więc mamy zapas

Wyniki względne tzn morfologia, mocz oczywiście niezbyt czysty leukocyty, ciągle ponad normę, znowu pewnie jutro coś dostanę od gin. Chyba się nie pozbędę tej infekcji do końca ciąży

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Odpoczywaj!
Faktycznie nie masz za wesoło z tą infekcja... ja swoje wyniki zobacze dopiero na wizycie...
Cytat:
Napisane przez ovejita Pokaż wiadomość
H&M też ma zawyżoną trochę rozmiarówkę - ich 62 to jak 68 niektórych firm Kappahl to w ogóle chyba popłynął z rozmiarami, ale ciuszki mają cudne

Super, że udało się i z wózkiem i z łóżeczkiem też oglądałam łóżeczka na olx, ale u mnie w mieście nie było nic ładnego, a nie chciałam wysyłki

Mam nadzieję, że wkrótce będę śmigać samochodem jak i Ty

U nas wyjdzie jedno białe, jedno kolorowe i kilka ciemnych ciuszków wrzucę chyba z innym praniem

Przy okazji - w jakiej temperaturze pierzecie ciuszki? Ja białe wstawiłam na 40st, choć zastanawiałam się czy nie wrzucić ich na 60.

W ogóle przy prasowaniu miałam 'wypadek'. Mamy stację parową i nie mam pojęcia jak to się stało, ale prasując - para bokiem buchnęła mi prosto w brzuch. Przestraszyłam się, czy z Maluchem wszystko OK, bo pojawił się mocno czerwony ślad i bałam się, że będzie bąbel po poparzeniu. Zel z aloesu i zimny okład chyba załagodził podrażnienie, bo praktycznie już nie ma śladu, a maluch fika normalnie. Mam nadzieję, że to tylko ja to odczułam Kolorowe ciuszki prasuję już zwykłym żelazkiem, nie chcę ryzykować powtórki

Ja jeszcze o wanience nie myślałam, ale zapowiedziałam Tż, że to głównie on będzie od kąpania maluszka - mężczyzna ma szerszą i stabilniejszą rękę, a ja mam obawę, że mi się Maluch wyślizgnie

W końcu nie kupiliśmy dostawki - kupiliśmy łóżeczko ze strony woodies.

my nie kupujemy mebli dla Maluszka, więc ten problem na razie odchodzi i przechodzimy do kolejnego kroku

też tak układam o hurtowni napiszę Ci na prv

Ja czasem to chyba owoców wciągam 1kg w ciągu dnia ;D z warzywami też mam czasem problem

Czekamy na relację po wizycie

śliczny
Uważaj na siebie i Maluszka! [emoji8]
Ja będę chyba w 40 prac, pieluchy w wyższych, bambusy w 30st. Przejade zelazkiem i mam nadzieje ze bedzie ok.
Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
Już po wizycie, mały waży 1742g kolejny raz potwierdził swoją płeć przepływy ok, szyjka zbita i zamknięta, delikatnie skrócona o 0,3mm na teraz 27mm, ale w 32tc jest jak najbardziej ok nie muszę się oszczędzać ani nic w tym stylu. Kolejna wizyta dopiero za ponad 3tyg 06.06 - proszę Blanka o wpisanie
[emoji7][emoji7][emoji7] gratuluje pieknych informacji z wizyty! Tak w ogole to mam takie przeczucie, że Twój poród bedzie najszybszy i najmniej uciążliwy [emoji28] ale życzę tego oczywiscie kazdej z nas!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując