H&M też ma zawyżoną trochę rozmiarówkę - ich 62 to jak 68 niektórych firm

Kappahl to w ogóle chyba popłynął z rozmiarami, ale ciuszki mają cudne
Super, że udało się i z wózkiem i z łóżeczkiem

też oglądałam łóżeczka na olx, ale u mnie w mieście nie było nic ładnego, a nie chciałam wysyłki
Mam nadzieję, że wkrótce będę śmigać samochodem jak i Ty
U nas wyjdzie jedno białe, jedno kolorowe i kilka ciemnych ciuszków wrzucę chyba z innym praniem
Przy okazji - w jakiej temperaturze pierzecie ciuszki? Ja białe wstawiłam na 40st, choć zastanawiałam się czy nie wrzucić ich na 60.
W ogóle przy prasowaniu miałam 'wypadek'. Mamy stację parową i nie mam pojęcia jak to się stało, ale prasując - para bokiem buchnęła mi prosto w brzuch. Przestraszyłam się, czy z Maluchem wszystko OK, bo pojawił się mocno czerwony ślad i bałam się, że będzie bąbel po poparzeniu. Zel z aloesu i zimny okład chyba załagodził podrażnienie, bo praktycznie już nie ma śladu, a maluch fika normalnie. Mam nadzieję, że to tylko ja to odczułam

Kolorowe ciuszki prasuję już zwykłym żelazkiem, nie chcę ryzykować powtórki
Ja jeszcze o wanience nie myślałam, ale zapowiedziałam Tż, że to głównie on będzie od kąpania maluszka - mężczyzna ma szerszą i stabilniejszą rękę, a ja mam obawę, że mi się Maluch wyślizgnie
W końcu nie kupiliśmy dostawki - kupiliśmy łóżeczko ze strony woodies.
my nie kupujemy mebli dla Maluszka, więc ten problem na razie odchodzi i przechodzimy do kolejnego kroku
też tak układam

o hurtowni napiszę Ci na prv
Ja czasem to chyba owoców wciągam 1kg w ciągu dnia ;D z warzywami też mam czasem problem
Czekamy na relację po wizycie
śliczny