Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-05-15, 13:42   #3248
pozytywnaj
Zadomowienie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Cytat:
Napisane przez Kathyyy91 Pokaż wiadomość
Dokładnie na mnie tekst, że jak weszło to wyjść musi tez działa jak płachta na byka. Przecież wiem o tym ale to też nie chodzi mi tylko wyłącznie o ból . Tylko o to żeby z dzieckiem było ok, żeby nic się nie stało, żeby nie zwlekali z cc w razie czego a nie męcz się 20 godzin może urodzisz w końcu. Nie chcę żadnych kleszczy czy vacuum, a wiem że moje dziecko będzie duże. Albo tekst, że boli jakby cie rozrywało od środka, ale nie przejmuj się : ) no naprawdę mnie to pociesza jak mi tak ludzie z otoczenia mówią: )
dokładnie. To żadne pocieszenie. Albo,, mnie też bolało i przeżyłam " każda ma inny próg bólu.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
Jestem

musiałam wstawić jeszcze pranie bo mąż wróci z delegacji i nie będzie miał majtek na zmianę : hahaha:

Po wizycie wszystko ok, no prawie

Mała waży ok 1967 g z tym że widnieje również zapis obok +-287 g
Nie chciała za bardzo dać się pomierzyć ale koniec końców sie udało Wymiary są zgodnie z tygodniem ciąży (Tak w ogóle witam się dzisiaj w 32+0 )

Szyjka długa, zamknięta

Jedynie co mnie niepokoi to znaczny spadek płytek krwi - w przeciągu 3 tygodni z 151 spadły mi na 115
Gin mówi że i tak nie jest jeszcze tragicznie i że w 3 trymestrze tak się zdarza ale na to żadnych leków nie ma.. Może wiecie jak naturalnie mogę się wspomóc żeby te płytki krwi wzrosły?

Inne wyniki za to mi sie podniosły a miałam za niskie - erytrocyty, limfocyty

Nie może być za idealnie

W piątek mam USG III więc dzisiaj wizyta nie trwała bardzo długo ale i tak gin pomierzyła wszystko co trzeba było

Dostałam skierowanie na ponownie badanie grupy krwi, standardowo mocz i morfo oraz na próby wątrobowe

Blanka proszę o dopisanie wizyty na 26.06

Chwilka przerwy i zabieram się za prasowanie ciuszków które wczoraj prałam
ale już duża [emoji7][emoji7]

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
My już po, synuś tutaj ma 1700g, jest idealnie na ten wiek ciąży. Czyli tam chyba kwestia błędu pomiaru, maszyny nie wiem Szyjka ma 3,6cm zamknięta, ale mam polegiwać bardziej niż urządzać spacery podobne do ostatnich ja przybrałam w miesiąc tyle co dziecko w sumie 700gram ulgaaa ufff

no i pięknie

pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując