Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-15, 19:40   #3303
aniama6
Zadomowienie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Pola po drodze mi z wszystkimi radami Twojej położnej. Choć to trzeba wypróbować, różne są dzieci. Ja na początek jestem na nie dla emolientow, chyba ze skóra będzie bardzo wysuszona. Smarować tez niczym nie planuje. Chciałam kupić Babydream, ale coś czytałam ze skład sie pogorszył, ale może kupie, a jak nie to płyn Hipp, tu minimalistycznie podchodzę. Chusteczki nawilżane kupiłam do szpitala tylko bo są wymagane, potem waciki z woda. Akurat o chusteczkach nawilzabych takich chemicznych mam bardzo złe zdanie, widziałam wiele odparzeń nasilonych / zaognionych. Ale to są takie plany a hak wyjdzie to się okaże. Ja mam zamiar wielopieluchowac, karmić piersią, używać mało chemii i nie brać dziecka do spania do mojego łóżka a może i nic z tego nie wyjdzie. A teraz się zmusiłem, wstałam i 20 min pojechałam na orbitreku i samopoczucie +100 od razu. Tak ze jak któraś z Was nie ma przeciwwskazań to polecam umiarkowany wysiłek fizyczny. To tez jedno z moich postanowień ciążowych i jestem twarda, tak regularnie nigdy nie ćwiczyłam. Tak wiec pełna energii wkraczam w wieczór, bo popołudnie zmarnowane.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
aniama6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując