Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - :-(((
Wątek: :-(((
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-26, 10:25   #2
Zmijka
Zakorzenienie

Dot.: :-(((

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Wczoraj stało sie cos okropnego:-(Jak juz pisałam miałam wypadek ostatnio,wczorak lekarz przepisał mi jakiś zel i tabletki.Niestety za 60 zł:-(Maż sie kłocił zebym nie kupowała tych leków bo mamy mało kasy a on chce miec na wakacje nasze.Postawiłam na swoim i leki kupiłam>on poleciał do sklepu kupił pare piw,usiadł na oknie(było strasznie zimno i lało)i pił.Nie obchodziło go ze mam tez chore ucho i nie moge za bardzo przebywac przy otwartym oknie.Wiec mu powiedziałam zeby zamknał.On nic,wiec podeszłam do niego i mu sciegnełam słuchawke z ucha i nie chciałam puscic.On wstał z tego okna i mnie kopnął kilka razy.Boże.Potem sie chciał sie pogodzic,ja nie chciałam z nim gadac,jest silniejszy ode mnie to mnie przetrzymywał na łóżku ze chce rozmawiac a ja nie miałam siły sie wyrwac.Powiedziałam ze sie ma odczepic ze chce rozwodu bo nie bede z damskim bokserem.On mi zaczał wmawiac ze to nie jest przemoc ze go zaczepiałam.Już pare razy tak było ze w czasie kłotni jak chciałam wyjsc to rzucał mnie na łożku i mnie na tym łóżku przetrzymywał.Najgorsze jest ze nie m amdokad sie wyproadzic:-(Nie wiem co robic:-(
wieczorem powiedziałam do niego ze boli mnie to ucho ,a on na to ze go to nie obchodzi bo tez tu mieszka i nie bedzie mi ustepował,ze jak ma ochote siedziec na oknie to bedzie,i ucho mnie nie z tego boli:-(
to jest przemoc

mozesz sie wyprowadzic?
Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując