Raczkowanie
|
Chorobliwa zazdrość TŻ-a
Witam Was Dziewczyny i mam nadzieję, że choć trochę podpowiecie mi co mam zrobić.Chodzi o mojego TŻ-a który jest chorobliwie o mnie zazdrosny.
Jesteśmy ze sobą ponad rok. Przed nim spotykałam się ponad 2 lata temu z innych chłopakiem. Rozstałam się z moim ex (może to i śmieszne) ale matka mi nie pozwoliła z nim się spotykać bo był starszy o 7lat i robiła wszystko żebyśmy się nie spotykali, nie pozwalała mi wychodzić z Nim itd. Walczyliśmy o tę miłość ponad rok czasu ale stwierdziliśmy, że to nei ma dalej sensu tak ciągnąć skoro musimy to ukrywać tzn potajemnie jakoś się spotykać itd, przecież tego nie można ciągnąć w nieskończoność.Rozstaliśm y się na stopie koleżeńskiej,bez żadnych kłótni itd,bez żadnych romansów jak to często bywa między EX utrzymującymi kontakty, udało nam się to mimo, że wcześniej łączyło Nas głębokie uczucie. On znalazł dziewczynę a ja obecnego TŻ-a. Wiele opowiedziałam mojemu TŻ-owi i chyba to był błąd, chciałam tylko nakreślić sytuację mu, że nei zawsze będę mogła wszędzie z nim wychodzić itd ze względu że moja mama jest taka a nie inna i rozmowy nei pomagają,a mój bunt sprawiłby jeszcze gorsze konsekwencje.
Wczoraj weszłam na gg a żadko jestem na dostępnym a on od razu tzn mój obecny TŻ, że czekam na wiadomość od kogoś i już zazdrość przez neigo przemawia. Muszę dodać jeszcze,że prosił mnie po jakimś czasie2-3 miesiącach znajomości,żebym się nei widywała z moim EX. Ja powiedziałam okey i się nei widujemy, piszemy smns-y nieraz, na gg, znamy się bardzo dobrze i naprawdę jak nikt inny, dlatego możemy ze sobą szczerze porozmawiać nawet na tym gg.
A wczoraj mój obecny TŻ mówi, że mam się nei kontaktować z nim po ponad roku nagle sobie ubzdurał coś...i powiedział, że jeśli nie to odejdzie (nie sądze, że to zrobi,ale nawet gdyby to nie mogę pozwolić,żeby tak się zachowywał, bo za rok to może zamknie mnie w domu i nie pozwoli wychodzić do ludzi...).Kocham mojego TŻ-a bardzo ale on nie może mną tak manipulować i wybierac znajomych,przecież ja nawet się nei spotykam z moim EX...Co o tym myślicie Dziewczyny?