2018-05-16, 10:02
|
|
Przyczajenie
|
Ciągle trafiam na złych facetów, co jest ze mną nie tak?
Po raz kolejny się przejechałam na facecie ostatnio. Nie potrafię sobie znaleźć nikogo z kim mogłabym stworzyć na prawdę coś fajnego. Nie umiem być sama i ciągle zmieniam obiekty zainteresowania. Bardzo bardzo pragnę być w związku, tak jestem desperatką w tym temacie. Po raz kolejny ostatnio zakochałam się w kimś bardzo mocno (praktycznie nie znając tej osoby), już snułam wizje ślubu, wspólnego życia itp. a tu bum klapa - facet nie był zainteresowany, chociaż wydawało mi się że jest. Nie pierwszy raz taka sytuacja w moim życiu, właściwie co chwile mam takie sytuacje, co chwilę nowy obiekt zainteresowania, i to zawsze ja jestem osobą której bardziej zależy. Nie wiem co jest ze mną nie tak że nikt nie może mnie pokochać. Nie potrafię być sama, gubię się wtedy nie wiem co mam ze sobą zrobić. Nawet mój czas wolny jest wypełniony poszukiwaniem miłości, myśleniem o facetach... Jak sobie pomóc? Męczy mnie już to że ciągle nie wypala, że nikt mnie kocha. Jak nie mam obiekty zainteresowania to czuje się taka pusta w środku, samotna. Nie wiem jak wypełnić mój czas wolny. Chodzę na terapię już od 1,5 roku no ale w tym temacie poprawy nie ma. Wiecie, to jest zawsze tak że to mi bardziej zależy na związku, nawet do byłych zdarza mi się wypisywać jak z kimś nowym znowu nie wyjdzie chociaż oni nie chcą mieć już ze mną kontaktu. Czuję się taka odtrącona, nie chciana przez nikogo, odrzucona. Jak sobie z tym poradzić i sobie pomóc? :-(
|
|
|