2018-05-16, 19:17
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III
Cytat:
Napisane przez Chloestic
ten ordynator? 200 zl, wizyta trwala niecale 10 min, szyka 6,5 cm, Aleks wazy 1100 gram, glowka jest juz w dol, ciesze sie bardzo i tyle, serduszko bije, powiedzial tylko, ze ma dlugie nogi, masakra.....masówka
|
Super [emoji122]
Cytat:
Napisane przez ania9o
Bylam na kontroli dzisiaj u dwóch lekarzy i szczerze, jestem zalamana... lekarz na nfz stwierdzil że szyjka jest niewydolna, rozwiera się od środka a ta część która jest zamknięta ma 2,1cm co kwalifikuje mnie do skierowania na oddział, założenia pessara i podania sterydow dla małego. Pognalam prywatnie do mojej, jak myslalam zaufanej ginekolog prywatnie nie mówiąc jej o tym co powiedział wcześniej lekarz, zbadala szyjke, powiedziala że ma 3,2cm i jest super.
Mam teraz w ręku skierowanie do szpitala, siedzę w salonie na podłodze i rycze.... któremu lekarzowi ufac? Ten na nfz widział mnie pierwszy raz, powiedział że mnie nie zna ale jest pewien że zagraża mi przedwczesny poród który zagraża życiu dziecka.
Wysłane z mojego P8 lite przy użyciu Tapatalka
|
Współczuję, tak jak dziewczyny uważam, że powinnaś położyć sie do szpitala, tam sprawdza jeszcze raz...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|