Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - telefon do koleżanki, a może ja przesadzam...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-17, 07:11   #5
nicknickname
Raczkowanie

Dot.: telefon do koleżanki, a może ja przesadzam...

Tak, przegląda moje wiadomości,jazda była bo w treśi dla jednego kolegi nie napisałam ,,jade z chłopakiem,, a napisałam że mam transport.. a sam nie raczył mnie poinformować o tym, ze ta dziewczyna dzwoniła. Nie mam nic do niej, nic mi nie jest winna, pewnie nawet nie wie, że jestesmy razem, wkurza mnie to, że pisze do niej wiedząc że ona go bardzo lubi.

Na swoją obronę ma konwersację moją ze znajomym moim sprzed dwóch lat, którą widział i czytał, uważa że flirtowałam z nim w tej konwersacji ( nie jest to prawda ucięłam rozmowe jak zaczął słodzić)

---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Nie rozumiemi dlaczego on przegląda regularnie twojego messengera
to są twoje rozmowy, twoja korespondencja.
Niepokojące są ejgo wyrzuty co do twojego kontaktu z kolegą.
Kontakt z tą kolezanką, która jest nim (powiedzmy) zauroczona to wg mnie drugorzędny problem.
Po co ci ten związek?

no jak to po co.... kocham go.

przegląda z kim pisze i o czym, z jakimi facetami (choć i tak już nie piszę z żadnym kolegą)

ja nie mam wjazdu w jego telefon a jak mam, to chyba ma tajne konwersacje np z ta dziewczyną, bo jak wchodziłam (tajniacko ) to ich tam nie było
nicknickname jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując