Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyjaciółka - może warto po prostu poszukać
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-26, 14:44   #675
inc0rrect
Zakorzenienie

Dot.: Przyjaciółka może warto po prostu poszukać

Hej dziewczyny

jestem z Wrocławia chętnie poznam jakąś ciepła, wrażliwą i godna zaufania osobę, która nie ma zachamowań przed niczym Która lubi sie zabawić i nie odmawia sobie w życiu niczego Może być nieśmiała...wole osoby niesmiale od przebojowych

I oczywiście ma czas na przyjaźń

czasem nie mam z kim wyjść na piwo (a z kolegami to co innego niz z kolezanka)
i z kim buszowac po sklepach, pocwiczyc (siłownia, basen, bieganie) albo obejrzec babski film popijajac winko hehe

Mam sporo kolezanek, ale sa tak diametralnie odemnie rozne, ze nie mozemy się bliżej zaprzyjaznic...
Miałam kiedyś bardzo bliskie przyjaciolki ale rok temu kiedy zmienilismy szkole wszystko się rozpadło

Ja mam 17 lat, nie lubie siedziec w domu, jestem gotowa na każdą formę spedzania razem czasu byle sie coś działo Nie nudzę sie prędko, jestem pomocna, lojalna, interesuję sie psychologią i modą.

Od imprez w wiekszym gronie wole te kilkuosobowe, bo przy wiekszej ilosci nowych osob robie sie niesmiala...
Lubie poznawac nowych ludzi

Mam faceta ale cenimy wolne związki, a więc czas na przyjaźń mam. Uwazam ze przyjazni powinno się poswiecac wiele czasu...nawet jesli ma to byc wspolne odrabianie lekcji to liczy się czas spedzony razem

Odzywajcie się do mnie śmiało na PRIV bo ja dopiero wpadłam na ten watek i nie jestem w stanie przesledzic go całego
(bardziej interesuje mnie spotkanie w dwie osoby )

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując