Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-26, 17:15   #479
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
dzwoni glosno, wibruje mocno wsadzilam telefon do torebki, torebke zostawialm w lazience i zamknelam drzwi po czem zadzwonilam i uslyszalam telefon siedzac w kuchni, ktora jest oddalona od lazienki

oceny ma kiepskie ale ja nauczylam sie nie sugerowac czyimis opiniami zawsze staram sie dowiedziec wszystkiego o telefonie, wybieram aparat pod siebie, lubie tez dokladnie poogladac i pobawic sie zabawka przed zakupem ta wybralam sposrod kilku nad ktorymi sie zastanawialam
Ja też nauczyłam się nie kierować czyimiś opiniami, polegam na sobie bo jednak każdy ma inne wymagania
Ten telefon miał mój TŻ, był zadowolony, solidny, porządny no i ładny

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Yhy

Profile użytkownika czyli: czy mozna sobie zapisać kilka ustawień jako profil, np.
- wychodzisz gdzieś i włączasz sobie odpowiedni profil w którym masz od razu najgłośniej ustawiony dzwonek, najbardziej "piskliwy" itp
- idziesz spać i włączasz inny profil: dzwonek spokojny, ustawiony najciszej itp

czyli nie trzeba wszystkiego osobno ustawiać tylko ma się już zdefiniowane jako profil To bardzo przydatne.
Mój ma profile
I ogólnie to jestem nim zachwycona, od wczoraj chodzę uhahahna, jest boski

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
marzy mi sie TO (klik!) i teraz nie wiem - brac givenchy czy moze spicy desert diora?

pojemnosc tego givenchy powalajaca... 9x0,4g
Faaajne
Tylko cena