2018-05-17, 18:47
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak sobie poradzić z uczuciem, że ktoś Cię już nie kocha?
Cytat:
Napisane przez ginewrona
Przeczytałam Twój inny wątek i to bardzo dobrze, że się rozstaliście, nie było Wam po drodze i różnicie się diametralnie np. podejściem do seksu. Czas leczy rany, daj sobie ten czas i wykorzystaj go jak najlepiej.
|
Tez uwazam, ze nie bylismy dobrani, ale czesto bylo bardzo fajnie i to, ze mnie tak kochala...
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------
Cytat:
Napisane przez elimagia
najlepszym lekarstwem na taką sytuację jest znalezienie sobie nowej partnerki 
|
Umowilem sie z super-hot dziewczyna z Ameryki Poludniowej i... mi sie jakos przykro zrobilo.
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------
Cytat:
Napisane przez szynka_w_toscie
Samotne noce i dni są trudne, ja też bardzo nie lubię sama być w domu :-P ale musisz wierzyć w to, że znajdziesz kogoś znaczenie lepszego od niej, kogoś z kim będziesz się świetnie dogadywać, ale żeby zacząć ten nowy etap musisz przestać myśleć o swojej byłej. Próbowałeś portali randkowych? Nawet po to żeby tylko pogadać z innymi dziewczynami, może to będzie dobra odskocznia od wspomnień.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Dlatego fajnie mieszkac z kims. Mieszkalem przez chwile z przyjaciolmi i wypicie z kims herbaty w robi roznice.
Portale radnkowe sa fajne, tylko ludzie sa tam nastwieni, zeby sie z kims spotykac. Chociaz poznalem pare fajncyh dziewczyn... Calkiem dobra rada. Dzieki.
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------
Cytat:
Napisane przez kennedy
Chlopie tyle lat zmarnowales. Powinines sie cieszyc ze cie zostawila. To bylo chore a nie porzadny zwiazek.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Najlepszy tekst jaki uslyszalem. Tak, wyglada na to, ze zmarnowalem tyle lat .
|
|
|