Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Psychiatra - cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-26, 18:43   #247
mundziolek
Zadomowienie

GG do mundziolek
Dot.: Psychiatra - cz. 2

Cytat:
Napisane przez SandraBullock Pokaż wiadomość
Według mnie masz sporo objawów depresji i trochę z zaburzeń osobowości(choć zaburzenia osobowości dotykają niedojrzałe emocjonalnie osoby).W każdym razie musisz niezwłocznie udać się do psychiatry.Być może trudno Ci uwierzyć,że ktoś będzie Ci w stanie pomóc,ale sądzę,że nie wszystko stracone i że ta pomoc okaże się swego rodzaju antidotum na Twoje problemy.Z tego co mi wiadomo to w Twoim wieku możesz brać już leki(ja miałam 17,gdy po raz pierwszy zaczęłam brać codziennie jakieś tabsy).

Wiem,że w to co teraz napiszę nie uwierzysz,ale musze to napisać.Jesteś jeszcze bardzo młoda,praktycznie całe życie przed Tobą-wiem,że Twój świat się zawalił(skąd ja to znam???),ale uwierz,że możesz być jeszcze szczęśliwa i spotkasz jeszcze miłość.Być może Twój partner nie rozumiał Cię,napisałaś,że Cię okłamywał-no cóż tacy bywają ludzie.Ale to,że on taki był nie oznacza,że nie spotkasz już żadnego.Ale na razie musisz sobie radzić sama. Co do Twojego ojca-moja mama też ma toksyczną osobowość,trochę się jednak zmieniła.Ale w sumie chyba nadal nie pojmuje mojej choroby.Nie będę tu opisywała sytuacji,w których dochodzi między nami do spięć,bo to nie jest istotne.
Piszesz,że rzucasz przedmiotami o ziemię-kiedyś ktoś na terapii przyznał,że to jest lepsze niż kumulowanie w sobie negatywnych emocji.To pewnie pozwala Ci rozładować w sobie złość,agresję.Też kiedyś tak miałam,ale teraz jest inaczej.

Reasumując-sądzę,że pod opieką psychiatry dojdziesz do siebie.Bylebyś trafiła na dobrego lekarza(ile złych psychiatrów leczy )A jak będziesz miała problem,to pisz na forum albo do mnie na pw.Chętnie Cię wysłucham.
ok napisze na pw...