Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-26, 18:53   #402
201705250937
Konto usunięte

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Nigdy mnie nie przeprosiła za rozmowę. Wszystkie rozmowy naszego życia konczyły tym, że ja jestem głupia a ona najmądrzejsza na świecie. Nawet co do tematów, o których nie ma zielonego pojęcia to ona była tą obeznaną a ja kretynką. Nigdy nasza rozmowa na temat inny niż absolutnie neutralny nie skończyła się normalnie a zawsze kłótnią, w której krzyczałyśmy na siebie a ona na mnie, że ja jestem emocjonalnie do du.. i nienormalna i że się tylko wydzieram, ale że pierwsza się zaczyna wydzierać ona to nieważne...Poprostu ona jest Bogiem a ja dnem...i na zawsze tak zostanie, że będę tą durną głupią g....... a ona idealnym człowiekiem...
No to z innej beczki... tez mam wreżenie, że trkatuje sie mnie w tej chacie jak dno, ale Enex, pomyśl spokojnie i uczciwie, czy naprawde tak jest? Skoro mama nigdy Cie nie przeprosiła, może powinnas jej o tym powiedziec,? moja tez nigdy mnie nie przeprosi, jesli sie nie popłacze po tym co mi ppwiedziała lub nie wytłumacze jej jaka krzywdząca jest jej opinia. a moja psycholog twierdzi, że to nie ja jestem chora tylko moja rodzina. I taka mysl mnie trochę odciąża, a mo że u Ciebie jest podbnie?
201705250937 jest offline Zgłoś do moderatora