2008-07-26, 18:02
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Napisane przez Sabbath
Na Peruna! Zaślinię klawiaturę zaraz... 
Normalnie chcę to wszystko! Z zapachami włącznie. 
|
Sab, takie targi są regularnie co dwa tygodnie w Centrum Handlowym Blue City (gdzie jest Perfumeria Quality, to raz, a dwa, to stosunkowo blisko mego mieszkania - kuszę właśnie, jakbyś nie zauważyła ).
Cytat:
Napisane przez Sabbath
Aragonte, ja mam analogicznie kiedy spotykam swoich wolnych znajomych. 
|
Może nie nadajesz się do związków (bo o związki mi naturalnie chodziło, durny błąd zrobiłam w swoim poście ) w liczbie mnogiej, ale ten konkretny związek bardzo Ci służy, moim zdaniem Moje gadanie o związkach to w jakiejś części prawda, a w jakiejś części kwaśne winogrona Po prostu zwątpiłam już, że będę szczęśliwa w jakimś związku. Jeśli już, to będę zbierać jakieś okruchy z tego, co życie przyniesie i co sama sobie stworzę.
Ale, ale, żeby było jasne - z samego ślubu kumpeli baaaardzo się cieszę - po prostu pamiętam, w jakim kiepskim była stanie kilka lat temu, po jakichś niefajnych przejściach z facetami. Bardzo chciałam jej wtedy pomóc. Teraz widzę, że rozkwitła i to mnie naprawdę cieszy 
Ale uczestniczenie w tym ślubie uświadomiło mi jeszcze jedno - kompletnie nie pasuję do ceremonii kościelnych 
Madziczko, ja odstawiłam tabletki ze trzy miesiące temu. I nadal nie mogę się przyzwyczaić do PMS-a 
|
|
|