Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-26, 21:25   #433
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III

Cytat:
Napisane przez deMitia Pokaż wiadomość
Ewelka- sama najlepiej wiesz co czujesz gdy przychodzi napad- każda z nas inaczej to przeżywa. Przykro mi, ze był to kompuls. "mówi się trudno i płynie dalej, dalej...". jesteś dziś mądrzejsza o dwie rzeczy: wiesz, że nie możesz się głodzić- bo to źle się kończy i wiesz, że produktem "zapalnym" są słodycze.
A chemiczka głupoty gadała. Wyglada się na tyle ile się chce wyglądać!

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
deMita, a możesz ocenić, czy moje podjadanie wieczorowe to kompulsy? bo zwykle jem tak, że spoko, smakuje mi i najnormalniej w świecie nie mogę przestać ale np dziś było tak, że no... tak się zawiesiłam przy tych precelkach i jakoś tak nie mogłam się oderwać, ale wcale mi nie smakowały, tylko po prostu mi się nudziło - to po pierwsze, a po drugie - chyba chciałam mieć coś w ustach. albo np. leżały koło mnie śliwki, taka miska i tak sobie po nie sięgałam, dla smaku, jak np. w kinie po popcorn ale ani nie byłam głodna, ani tak naprawdę nie miałam ochoty w ogóle. jadłam, żeby jeść? nie wiem. to chyba nie kompuls a łakomstwo. albo przyzwyczajenie. jestem przyzwyczajona, by sobie dojadać po kolacji i robię to codziennie. Ot, z przyzwyczajenia przynoszę sobie jabłka i tak dalej. Tak! Jezu, wreszcie to zrozumiałam i kurczę - dylemat. Przestać czy nie, skoro nie tyję...

aha, przez cały dzień jadłam ładnie, dużo kcal itp
Skoro nie tyjesz, to dlaczego masz sobie odmawiać tych przyjemności ? Wiesz, ja na mych kompulsach czy objadaniu się całodniowym też nie tyłam..aż jestem arcy zdziwiona, a ty jesteś szczuplejsza i boisz się o śliwki czy precelki ? Jedz na zdrowie I bardzo dobrze, że zjadłaś dziś bardzo ładnie ; d

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora