Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-26, 22:13   #440
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
Oooo to ja mam dokładnie to samo!i tez sie zastanawiałam czy to juz kompuls czy łakomstwo

Star15-widziałam Cie i serio sliczna jesteś!!taka apetyczna i taka własnie latino!I biust masz fajny-nie zebym tak gdzies specjalnie zagladała
łakomstwo takie ot, jedzenie no! jedzenie jest normalne, kurczę

Cytat:
Napisane przez deMitia Pokaż wiadomość
U mnie hmmm... raz lepiej, raz gorzej. Teraz coraz częściej lepiej- tak bardziej rozsądnie i spokojnie. Miałam ostanio chwile załamania, ale rozsądek zwycieżył- gdybym sobie teraz pozwoliła na redukcję to mogłoby się źle skończyć i nie dałabym rady tego zatrzymać już. Tak więc teraz jestem na 1850-kalorycznym U z dość dużą aktywnością fizyczną, od poniedziałku wchodzę na 1900 Staram się siebie zaakceptować, ale jest mi ciężko.
Najbardziej boję się tego, że chodzą mi po głowie dziwne myśli. Jak schudłam to wszyscy mi mówili: o jaka Ty jesteś chuda itd.. zwracali na mnie uwagę, przez jakiś okres czasu czułam się ważna- czułam, że coś mi się wreszcie udało. Teraz sama już nie wiem czy przytyłam, czy moje otoczenie przezwyczaiło się do mojej wagi, ale znów robię się niewidzialna... boję się tego.
Ehhh... ciężkie to życie
przyzwyczaili się. I jeśli zaczęli Cię zauważać, bo schudłaś, są dziwni wiesz, zobrazowałaś to, że waga jest niczym wyjatkowym, że chudość nie czyni nas kimś lepszym w oczach innych. Oczywiście - daje ludzkie zainteresowanie, ale chwilowe, bo i to w końcu się znudzi. lepiej poszukać prawdziwych przyjaciół...

STAR jesteś za.ebistą laską! masz super piersi nie no, strasznie śliczna jesteś! o MAtko

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora