Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar V
Wątek: Scent Bar V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-26, 22:20   #179
taiwa
Zadomowienie

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Nie lubie 'kobiecych' aut. Poprostu sa dla mnie jakies ciotkowate.
Nowe samochody Vauxhalla/opla mi sie niesamowicie podobaja. Teraz mamy astre ale dwojke.
Za cene tej corsy z bajerami moglabym miec nowa Astre w podstawie...

Ja to auto chyba kupie... w poniedzialek jade je zobaczyc.

Musze tez miec takie, zeby w razie W (rozstanie czy cus) sama sobie je oplacic i nie zdechnac z glodu. Tu by mnie rata nie zajechala.

Teraz mamy auto z duzym silnikiem, ktorego nie wykorzystujemy. Dzieci nie mam, nie planuje. Ze swojego samochodzu powiedzialam, ze wiecej regularnej taksowy nie robie... Wiec duze jest zbyteczne.

No i w sumie jest nowa... z salonu z gwarancja poducenta. Mala ale nawet przestronna w srodku. Troche taki plastik fantastik wnetrze ale obleci.

bije sie z myslami ...troche sie napalilam, jest okazja ale chcialam poczekac z nowym samochodem kilka miechow. Ale z drugiej strona - oplaty za ten obecny sa wysokie.
Zaplacilam zadatek...
Hecate bardzo polecam, szczególnie, że sama miałam do niedawna podobne zdanie o z założenia babskich samochodach.
Po tym jak połozyłam na dachu mój poprzedni (a miałam BMW 2-litrówkę, więc było czym depnąć ) powiedziałam, że następny chce mały i z mniejszym silnikiem. Teraz mam Citroena C2, też kupiłam nowy w salonie, oczywiście czarny, bo to jedyny odpowieni kolor Ma silniczek 1,2 ale jest niesamowicie zwinny, 140 km/h lecisz i nie czujesz prędkości. No i polecam wziąć dobrze wyposazoną wersje, zawsze jest fajniej niż nawet model wyżej w podstawie. Moja cytrynka ma nawet klimatyzowany schowek i czujniki cofania