Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-19, 06:25   #3546
Elaaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Cytat:
Napisane przez xxxbursztynekxxx Pokaż wiadomość
Polu chyba te ostatnie miesiące tak na nas działają [emoji23] i nie stresuj się już żeby brzuszek nie bolał [emoji8]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Dzięki asiunia mam nadzieję że to tylko taki chwilowy spadek mocy

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Dzięki Elus [emoji8]

Jak tylko dojdzie do skutku ta sesja to wrzucę jakąś fotkę na fb [emoji2]

Co do wózka to ja też zamawiałam przez neta, pisało na stronie że trzeba czekać ok 2 tyg a przyszedł po 2 dniach [emoji2]

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Ja też też kupiłam trochę ciuszkow na lokalnej grupie sprzedażowej i sobie chwalę. Takie ciuszki naprawdę nie są zniszczone a będziemy ich tak krótko używać, że się opłaca taki zakup. No i tak jak piszesz już coś do przodu ruszylas z wyprawką [emoji2]

Nasz ma być we wtorek już
Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość

super, że się udało tyle gratisów

niedawno wróciłam, chyba z tego śmiechu i jedzenia dostałam jakiś skurczy wzięłam nospę i piję melisę
[emoji8] i jak tam skurcze ustały? Ja też wczoraj miałam spotkanie z koleżanką i też wyszłam obolała ze śmiechu i przejedzenia [emoji23] [emoji23] ale to mega pozytywnie w poniedziałek idę znowu
Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Ela super z tymi.gratisami!

Neska,znalazlam grafikę,ale nic nie rozpoznaje

Emma,Blanka jak samopoczucie?

Pozytywna super zakupy!

Bursztynku wzielam.nospe,pilam.muszy nianke i.się uspokoilo,wewnetrznie tez mi.lepiej,aż puls mi.się taki bardzo niski.zrobil,dziwne....Ja k.u Ciebie?
[emoji8]

My dziś w planach zakupy na pewno i na razie w sumie tyle, pewnie w ciągu dnia coś wymyślimy choć jeszcze rolety zasłonięte, nawet nie wiem jaka pogoda
Miłego dnia! [emoji5]