Wątek
:
Leniwa współpracowniczka
Podgląd pojedynczej wiadomości
2018-05-19, 10:44
#
15
Olcia2402
Raczkowanie
Dot.: Leniwa współpracowniczka
Tu dziewczyny mają rację, wszystko zależy od stosunku jaki ma dana osoba do pracy. Czasem 2 osoby ktore maja cos wspolnie zrobic rozmijaja się jeśli chodzi o to podejscie.
Rozumiem Cie doskonale, tez pracowalam w teamie gdzie byla osoba ktora tylko patrzyla na to jak wyjsc na przerwe,na fajke itd. Dostawalam szalu i sama musialam ogarniac za 2 osoby. Myslalam ze go rozwale (to byl facet). Na szczescie juz tam nie pracuje
Moje obecne miejsce pracy - tez ciekawy przypadek. Bylam po tej drugiej stronie barykady tzn osoba ktora robi najmniej. Dlaczego? We 3 osoby pracowalismy nad jednym tematem. Jak chcialam cos zrobic sama to otrzymywalam albo wysmiewanie ze czegos nie wiem albo tekst - po co sie biore za cos czego nie potrafie. Wiec stwierdzilam ze klade lache na to i robcie sami
Potem ta osoba, ktora mnie tak traktowala zostala przeniesiona do czegos innego (chyba szef sam zauważył co się kroi, to mała firma). No i teraz robie wg mnie najwiecej lub na rowni z druga osoba z ktora zostalam przy tym projekcie. Ucze się nowych rzeczy i jest radosc i zadwolenie z pracy
Co do Twojej sytuacji - musisz coś z tym zrobić, bo tak byc nie moze. Tak jak dziewczyny pisza, zbieraj dowody i argumenty do rozmowy z szefostwem, która pewnie sie odbedzie pod koniec okresu probnego tej nowej dziewczyny. I powiesz co myslisz
I miejmy nadzieje ze po prostu jej nie przedluza umowy.
Olcia2402
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Olcia2402
Znajdź więcej postów Olcia2402