to co mi pozostało plus filmy dvd i winyle end puzzle
UWAGA!!!
WĄTEK CZYNNY GÓRA DO 30.09 - NIE MAM JUŻ CZASU NA WIZAŻ I CHCĘ SIĘ TEGO WSZYSTKIEGO JAK NAJSZYBCIEJ POZBYĆ - DLATEGO ZA RZECZY KTÓRE MNIE NAJBARZDIEJ INTERESUJĄ ODDAM NAPRAWDE DUŻO Z MOICH - SZCZEGÓLNIE JEŚLI TO BĘDZIE COŚ NAPRAWDĘ CIEKAWEGO I COS NA CZYM MI BĘDZIE SZALENIE ZALEŻAŁO
NA STRONACH OD 3 DO...SZUKAJCIE FOOGRAFII UBRAŃ I DODATKÓW
TO CZEGO POSZUKUJĘ - MACIE TO NA STRONACH OD 2 PODPISANE WISHLISTA - SĄ TO ZDJĘCIA ORAZ JEST TO WYMIENIONE W OPISIE NA CO WYMIENIĘ ZŁOTO - WŁAŚNIE TAKICH RZECZY I TYLKO TAKICH SZUKAM - I TYLKO ZA TAKIE SIE WYMIENIĘ - JAK COŚ CIEKAWEGO DLA MNIE - TO JESTEM W STANIE ODDAC NAPARWDE DUŻO ODE MNIE ZA WSZYSTKIEGO CO TU MAM - JAK NAPISAŁAM WCZEŚNIEJ
POZA TYM PREFERUJE WIĘKSZE WYMAINKI - I NA TAKIE CHCĘ SIE WYMIENIAC ŻEBY MI SIE OPŁĄCAŁO I WAM TEŻ - NO CHYBA ŻE COŚ MNIE SZALENIE ZACIEKAWI
PS. DO WISHLISTY JESZCZE - WSZELKIE RZECZY OD ODCHUDZANIA TABLETKI LEKI PASTYLKI NAPOJE SOKI KOKTAJLE HERBATKI W TYM CZERWONE I ZIELONE SOKI Z ALOESU MIKSTURY MAŚCI ZIOŁA NAPARY NALEWKI KOSMETYKI OLEJKI ZIOŁA ODDCHUDZAJĄCE DO KAPIELI ITP. ORAZ PLASTRY TAK JAK I BIELIZNA GORSETY KOSZULKI BODY KOMBINEZONY FOLIE ITP. W TYM KSIĄŻKI PŁYTY CD VCD NAJRÓŻNIEJSZE PRZYRZĄDY DO ĆWIZCEŃ NAWET SKAKANKA GUMA DO GRANIA HULA HOOP TWISTER HULAJNOGA ROWEREK ROWER GÓRSKI ROWER KOLARKA DAMSKA SAUNA BELT MOTYLEK MASAŻER I INNE W TYM RÓŻNE PRZYRZĄDY DO MASAŻU I MASAŻU STÓP ORAZ ODCHUDZAJĄCE AKUPRESUROWE WKŁADKI W TYM ODCHUDZAJĄCE JEDZENIE I INNE SPECYFIKI ORAZ MIKSTURY W TYM NAJRÓŻNIEJSZE KOSMETYKI I TEŻ UJĘDRNIAJĄCE I KORYGUJĄCE NIEDOSKONAŁOŚCI SKÓRY ORAZ ANTYROZSTĘPOWE I ANTYCELLULITOWE - SEXY LOOK I IDEAL BODY
RÓŻNE WITAMINY I MINERAŁY W TYM SOKI Z ALOESU ITP I OLEJE ORAZ GUARANA I ŻEŃ SZEŃ CHROM L-KARNITYNA LECYTYNA
KOSMETYKI NATURALNE I SPA
BŁYSZCZYKI W KOLORACH NUDE ECRU BEZ KARMEL KREMOWE PASTELOWE PISTACJOWE MIĘTOWE ZŁOTE PERŁOWE
KOSMETYKI OD TRĄDZIKU I MAŚCI
RÓŻNE DO WŁOSÓW OD WYPADANIA NA POROST ŁUPIEZ ŁOJOTOK I ZNISZCZONE MATOWE ITP.
koszulka z motywem krolewny sniezki markowa size s piekna dobra jakosc
pomadka fioletowa blyszczaca yves rocher plaisirs nature
kurtka nb. deep s
zestaw breloczkow – smyczy unilever tesco piesek sagi i dzwonek krowki mlecznej
spodnie nb. 7/8 jeans
apaszka w czarne groszki
portfelik plecaczek
paski do frencha zestaw
pln lekcji notatnik skorowidz skoroszyt notes drewniana myszka mini – w puste pole wklada się plan lekcji czy kartezcki itp.
Solniczka swinka z gor
kubeczek mini pilka nozna
kubek firmowy smg krc millword brown
apaszka redds
miseczka – talerzyk
minutnik czajniczek
zloty wisiorek z grawerem kwiaty angielska kompania the royal kompany proba zlota 5
zegarek bronsoleta armando damska
czarodziejka z ksiezyca muszelki – pamiatka znad morza napis kolobrzeg maly
kubek pilka nozna knorr duzy
skarbonka krowa
miseczka z napisem tomato soup
sandalki letnie nb size 39
outdoor nb spodnie 7/8 z kieszeniami jak bojowki sportowe cos jak 36/38
nowa pianka sunsilk i golarka nowa clatronic
mini perfumki prawdziwe perfumy! Nie woda toaletowa 5 ml jedno op. Yves rocher voile d’ ambre
nowy sexi top kiki riki uniwersalny lycra
torebka
torebka sztruks glamour sports
sweterek size s/m
szal
szal
material
bluzeczka top secret 34 i torba plazowa nowa avon
sandalki explorer 39
skorzane mokasyny sznurowkowe
kozaczki na obcasie 39
mokasyny 39
sandalki zamszowe letnie na korkowej podeszwie 39 i bluzka sabra m
bluza top shop kate moss collection 34 i uniwersal size bluzka
sabra size m i top shop size xs/s
terranova size s i wloska tunika size s
tuniki angel eyes size s
jane norman bluzka size xs i hand made fartuszek
size m i size s
size s butik i bolerko size s oliwia
size s i spodnie size m
kurtka de facto zimowa size m indiankski naszyjnik i spodnie size m
spodnie size s/m i size m kurtka top secret s spodnie 7/8 m kolczyki silver
naszyjnik silver claire.dk i inny kolczyki silver i wisiorek
naszyjnik retro zegarek i tunik xxs/xs
tuniki i szlik
szalik top m czapka i zsalik
szalik
portfelik
top m i xs/s kozsulka atlasowy material
mam te rzeczy z watku i poza nimi bluzeczke h&m size m biała be rekawkow ladna bdb jakosc bawelniana z napisem w malym koleczku
i spodnie h&m rozmiar s nowe jeansowe
i szal letni nb. w kwiaty
z filmow dvd jeszcze mam:
biegnij lola biegnij
underground
gangi nowego yorku
kil bill
trzynascie dni
wieczna milosc
spaleni sloncem
vincent i theo
kolumb odkrywca
absolwent
niebezpieczny umysl
angielski pacjent
pola smierci
gandhi
kundun
henryk V
misja
lowca jeleni
europa
prawdziwy romans
krwawa niedziela
mefisto
indochiny
video: skok zycia
mam tez puzzle i rzeczy rozne do domu od wystroju typu serwetki szkło plastik do agd gofrownica nowa i nowa waga lazienkowa
mam także stare adaptery oraz stare i nowe różne znaczki i najróżniejsze stare i nowe pocztówki w tym dla dzieci piękne i fajne nowe i stare pocztówki
mam też dla kolekcjonerów różne gazety i mnóstwo najróżniejszych plakatów
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=258815 - MÓJ WĄTEK KSIĄŻKOWY - ZAPRASZAM : ) ) )
wszystko z tego wątku jest dostępne i wymianiam książki na wszystkie rzeczy a nie tylko na inne książki
poza wątkiem z książek mam tez całe ksero ekonomii mc ‘ kenziego
i 3 suuper big size! Książki z bajkami robin hood czarnoksiężnik z krainy oz i inną format wiekszy dużo ! ze 2 razy taki jak a 4!!! I mnóstwo kolorowych obrazków!!!
UWAGA!!! MAM TEŻ POZA WĄTKIEM:
mam zabawki dla dziecka mnostwo maskotek i to jakich!!!
mam akordeon do grania w etui dla dziecka
mam plyty winylowe zespołów mazowzse i śląsk największe przeboje cd kasety video tez
mam program twoj wirtualny fryzjer czyli program wizaz sunsilk na cd
mam filmy dvd pretty man czyli chlopak do wynajecia
moje wielkie greckie wesele
oryginalne! kazda kosztowla mnie 69.99!
mam zestaw na 10 lecie serialu przyjaciele! video 2 kasety z wybarnymi przez fanow w internetowym glosowaniu najlepszymi odcinkami wg fanow! z calego swiata
to limitowana edycja! w polsce tylko 50 sztuk!!! bylo!!! i to nie do kupienia!!! w specjalnych konkursach dla fanow!!!
Edytowane przez kwiatuszek8888
Czas edycji: 2008-09-02 o 19:51
|