2018-05-19, 16:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Napięcie skóry twarzy - kosmetyk
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;8351946 1]Hej wszystkim,
za 3 tygodnie biorę ślub, at mam 30 oraz jedno bardzo ważne pytanie.
Czy znacie, o ile w ogóle istnieje, jakiś kosmetyk - nie wiem jaki, może krem, serum, tonik, maseczka - który pomaga w wyglądaniu lepiej przez jeden dzień?
Nie oczekuję, że nagle z paszkwila stanę się Gigi Hadid, ale może jest jakaś magiczna moc, która pomoże mi napiąć zmarchy na gębie i prezentować się choć trochę przyzwoicie na zdjęciach?
Szukałam różnych fraz, ale chyba nie umim...
Wielkie dzięki za pomoc![/QUOTE]
Najlepsze sa kwasy, najlepiej cala seria, ale w Twoim przypadku to juz troche za pozno na to... Moglabys sie umowic na kwas pirogronowy lub azeleinowy,bo buzia wyglada po nich promiennie. Mi pomogl dermaplaning niecaly tydz przed slubem - zabieg ma na celu usuniecia wloskow i eksfoliacje. Bardzo wazne jest nawilzanie, na nawilzonej buzi makijaz lepiej wyglada. W tym celu uzywalam olejku arganowego, a na to krem nawilzajacy- tak doradzila mi kosmetyczka. Jesli masz problemy skorne, to bardzo dobrym kosmetykiem na noc jest la roche posay effeclar duo. Co do zmarszczek, to zaden kosmetyk Ci tego nie ponapina w tak krotkim czasie- jedynym wyjsciem sa zabiegi kosmetyczne.
|