Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - On + jego była = wspólne wakacje
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-20, 21:21   #26
Hanako
lubi eks swojego męża

Dot.: On + jego była = wspólne wakacje

Cytat:
Napisane przez ShakeTheDisease Pokaż wiadomość
Dlaczego zakładam u niej inicjatywę? Bo uważam, że powiedziała mu w złości to, że go nie kocha i nigdy go nie kochała. Po prostu zareagowała tak, bo chciała pokazać coś na zasadzie "nie wiesz, co tracisz". Wpierw miała płakać, ale zauważyła, że tym nie osiągnie zamierzonych efektów, więc rzuciła mu takiego... słownego brutala...

Rozstanie to była jego inicjatywa - stwierdził, że jest mu bliska i że lubi ją, ale związku na samym lubieniu nie będzie budował. W sumie to nie wyłapałam tego, by mówił, że ją kocha, czy też nie... Mówił natomiast, że denerwuje go to, że wykonywanie codziennych obowiązków polegało na tym, by to on się tym zajął mimo tego, że to leżało w jej kwestii (bo tak się podzielili).
Hohoho, to mi się nie podoba. Rozumiem, że przechodzicie w randkowanie ze stopy koleżeńskiej, ale na moje to ty stanowczo za dużo wiesz o niej, o ich związku i o ich rozstaniu. Przeanalizowałaś już tę dziewczynę na lewo, prawo i na skos, rozkręcasz na części co kto komu powiedział, z jaką intencją i czy na poważnie czy tylko dla zemsty...
Obawiam się, że ta eks może się przerodzić w twoją obsesję, zwłaszcza że oni mają kumpelskie kontakty (w końcu lecą razem do Stanów, muszą się jakoś dogadywać), a ty traktujesz ją jako zagrożenie i lafiryndę, która go będzie ciągnęła do łóżka. Psychicznie to żyjesz na razie w trójkącie, a nie w związku z nim.