Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy sierpniowe 2018 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-21, 05:43   #2007
AndziaHa
Zadomowienie

Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III

Cześć dziewczyny

Gosia udanego remontu!

Ania trzymam mocno kciuki, żebyś wyszła jak najszybciej z super wynikami

Limonka to ja już nie wiem co gorsze... Ja rano cukier mam extra, a np. zjadłam pstrąga z piekarnika z ziemniakami z wody i mizerią na jogurcie nat. i cukier 167. Wcześniej po truskawkach nic mi nie było, a ostatnie 2dni cukier ponad 150...

Co do zamówień to mnóstwo rzeczy mam również na HubiWorld. Na Allegro mam też w koszyku materac do łóżeczka. Z pomocą doświadczonej siostry kompletuje również zamówienie na Gemini. Tylko kasy brak, bo wszystko wpompowane w budowe więc zamówię dopiero czerwiec/lipiec.

Pisałyście też o tż. Mój ma 32lata ale nie okazuje też mega zainteresowania. Pytam go o zdanie w zakupach, bo nie chce żeby czuł się jakiś odtrącony w przygotowaniach no to mówi, że się nie zna. Co prawda zawsze jak dzwoni z pracy pyta jak się czuje, czy Marysia kopie, ale również cierpliwości brak do trzymania ręki na brzuchu. Czekam na jego decyzję co do zajęć o pielęgnacji w szkole rodzenia [emoji14]

Kurcze czytałam Was cały weekend, ale nie pamiętam tak postów, żeby się do nich odnieść...

Tak wgl zasnęłam wczoraj o 20:30, taka mnie napadła senność okropna

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
AndziaHa jest offline Zgłoś do moderatora