2018-05-21, 06:56
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III
Cytat:
Napisane przez Aisza21
Byłam dziś w lesie na konwaliach, wiem ,że są pod ochroną, ale nie mogłam odmówić sobie małego bukieciku.
|
Piękne te konwalie Uwielbiam!
Cytat:
Napisane przez sylwia1906
No to extra... skoro go nie ma online to i w sklepie nie spotkam...to po co taką promocje robić:p
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja jeszcze nie dostałam nic w promocji z Rossmanna Ale widzę, że to nie ma znaczenia, bo jak nawet coś jest w promocji to nie ma tego na półkach, bez sensu 
Cytat:
Napisane przez ronja
Ja też czasem szyję Gdyby wpadł ci gdzieś w oko wykrój koszuli do karmienia (i do porodu), podrzuć tutaj
Są fajne tuniki porodowe polskich marek (np. Granatovo), ale mam dużo innych pomysłów na wydanie dwóch stów, a to nie jest aż tak skomplikowane, powinnam sobie poradzić.
A większość koszul nocnych do karmienia to jakiś dramat, infantylne i bezkształtne, nie ubiorę tego za skarby świata
|
Podziwiam Was dziewczyny szyjące, zawsze chciałam się nauczyć szyć ale jakoś ciężko mi się zebrać 
Cytat:
Napisane przez ania9o
Pessar nie jest refundowany więc sama muszę sobie go kupić i za niego zapłacić a co najśmieszniejsze to tylko dostępny jest w Internecie, w aptece się nie kupi. Ale oczywiście prócz pessara innej opcji nie ma bo szwu okrężnego już się na szyjke nie zakłada bo to niebezpieczne, zbyt duża ingerencja chirurgiczna, do tego pełna narkoza jest potrzebna, no więc tego co kiedyś refundowali już nie wykonują ale nic w zamian nie zaoferowali. Polska służba zdrowia...
Dzięki dziewczyny za kciuki. Dzisiaj pewnie już coś będzie wiadomo mam nadzieję.
Wysłane z mojego P8 lite przy użyciu Tapatalka
|
Też myślałam, że ten pessar zapewnia szpital, albo chociaż zamawia żeby przyspieszyć całą procedurę :/ Kciuki Aniu!
Cytat:
Napisane przez olajadetektyw
Jak zwykle po weekendzie jestem wykończona. Mówiłam że w pracy odpoczywam. Niby teraz l4 ale zobaczymy. Przez weekend zrobiłam mnóstwo prania i teraz trzeba je poskładać. Jeszcze schnie kolejne i wyjeżdżamy w nocy. Wczoraj mieliśmy gości więc też w sobotę sprzątanie gotowanie bieżące i na niedzielę. Już mnie tak wczoraj wszystko bolało. No i tych ruchów jest nie dużo.
Czy któraś z was liczy te ruchy? W jakich godzinach i kiedy macie dziesięć ruchów?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja na razie nie liczę, bo mały w ciągu dnia jest dość aktywny. A jak mam aktywny dzień to na ogół wieczorem się uaktywnia. W środę mam wizytę to się chcę zapytać lekarki o to liczenie.
alingles - dużo zdrówka! 
Panterka - a wy nie możecie założyć sobie wspólnego konta na które Tż przesyłałby Ci środki na garnki i inne tego typu rzeczy? I mogłabyś robić zakupy przez internet, wszystko przynieśliby Ci do domu. Kwestia chęci i organizacji. A jeśli mogę zapytać ile z Twoim tż macie lat?
|
|
|