Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co zrobić w takiej sytuacji?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-21, 08:57   #2
cava
Zakorzenienie

Dot.: Co zrobić w takiej sytuacji?

Cytat:
Napisane przez HoleHope1920 Pokaż wiadomość
W środę mam wizytę u ginekologa na która czekałam miesiąc i dwa tygodnie.Wizyta jest niestety wskazana bo mam dziwne uplawy,8dniowy okres,do tego spozniajacy się i ostre bóle brzucha,które gdyby nie Ketonal skończyły by się na pogotowiu.Sprawa wygląda tak że w środę to będzie mój 4 dzień okresu i pytanie brzmi czy jest możliwe wykonanie badań ginekologicznych oraz usg przezpochwowego?Nie chcę przekładać wizyty,bo ten lekarz przyjmuje w moim mieście 4 dni w miesiącu po 4h tylko.A z kolei myślałam żeby skrócić okres(bo mam takie tabletki,nie wiem czy je brać) ale nie wiem jak w naturalny sposób to zrobić?Gdybym przełożyła wizyta to byłaby ona dopiero w lipcu bo czerwiec to ten lekarz nie ma wolnych terminów.Co mam zrobić-chciałabym wyjaśnić te ostre bóle i to co pisałam powyżej?Dziekuje za każdą odpowiedz[emoji17]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Idź do lekarza . Lekarz wykona badania bez problemu bez względy na dzień miesiączki i w ogóle jej trwanie.
Juz masz jakieś problemy, wiec absolutnie nie bierz na własną rękę żadnych leków teraz.
Spokojnie idz do lekarza, krwawienie podczas badań to dla ginekologa żaden problem, raczej normalka, bada w tym czasie mase kobiet.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując