Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - On + jego była = wspólne wakacje
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-21, 11:57   #43
ShakeTheDisease
Przyczajenie

Dot.: On + jego była = wspólne wakacje

Cytat:
Napisane przez Katia525 Pokaż wiadomość
Tylko jak sie z kims spotykasz z zamiarem rozwijania znajomosci to mozna juz wymagac wylacznosci i nie chodzenie do lozka i na radnki z innymi. Przespanoe sie w tym czasie z inna to pp prostu brak lojalnosci i jest slabe
O to, to, to... nie ukrwam, że gdzieś tam z tyłu głowy tego oczekiwałam, ale z racji tego, że nie jesteśmy w związku ze sobą, to mu tego nie mówiłam, bo miałam wrażenie, że wyjdę na jakąś niezrównoważoną, a on mnie zgasi tekstem, że "przecież niczego nie obiecywał".

Cytat:
Napisane przez Nimve Pokaż wiadomość
Ale o co chodzi z tym wyjazdem tak dokładnie? Lecą tylko i wyłącznie do rodziny? A była musi koniecznie lecieć bo co ma opłacone? Bilet czy coś jeszcze?
Lecą do jego rodziny, pewnie z jakimiś atrakcjami turystycznymi, bo Pan Trudny Przypadek przez moment zastanawiał się, czy wypocznie. Więc tak... rodzina rodziną, ale będą się przemieszczać z miejsca na miejsce.

Jego zdaniem była leci po to, by zobaczyć kawałek świata i dlatego jakby ostatnio ich kontakt się nasilił.

Większość opłat została już dokonana.

Cytat:
Napisane przez Hanako Pokaż wiadomość
Hohoho, to mi się nie podoba. Rozumiem, że przechodzicie w randkowanie ze stopy koleżeńskiej, ale na moje to ty stanowczo za dużo wiesz o niej, o ich związku i o ich rozstaniu. Przeanalizowałaś już tę dziewczynę na lewo, prawo i na skos, rozkręcasz na części co kto komu powiedział, z jaką intencją i czy na poważnie czy tylko dla zemsty...
Obawiam się, że ta eks może się przerodzić w twoją obsesję, zwłaszcza że oni mają kumpelskie kontakty (w końcu lecą razem do Stanów, muszą się jakoś dogadywać), a ty traktujesz ją jako zagrożenie i lafiryndę, która go będzie ciągnęła do łóżka. Psychicznie to żyjesz na razie w trójkącie, a nie w związku z nim.
Szczerze mówiąc tez się tego trochę obawiam.

Cytat:
Napisane przez kalor Pokaż wiadomość

No, to było tylko kilka randek, jest chemia, ale nie było wspomniane, ze są już jakieś uczucia. Skupiłabym się na sobie i innych relacjach, bez bólu serca.

I tez chyba największy minus za kłamstwa. Tak wielki, ze aż nie do przeskoczenia. Ma już od pół roku zaplanowany wyjazd, regularnie rozmawia o tym z eks, ale ZAPOMNIAŁ mimo ze cały czas eks mu przypomina

Dobre.
Taaak... tez nie wierzę w to, że zapomniał. Nie wydaje mi się, by o tym wyjeździe rozmawiali dosłownie kilka dni przed poinformowaniem mnie o sytuacji (swoją droga i tak miał gest, że to zrobił i że zrobił to na miesiąc przed bo mogłam sobie w tej niewiedzy trwać dalej...).

Cytat:
Napisane przez kalor Pokaż wiadomość
Wyglada na to, ze najpierw chciał się pospotykac, trochę już „zauroczyć” autorkę, a dopiero po tym zrzucić bombę. Bardzo nieładnie mi to wyglada.
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ewentualnie nie wiedział jak to powiedzieć, żeby autorka nie dała nogi od razu i wybrał jedną z gorszych opcji. Bo mógł jeszcze w ogóle nie mówić
Ale po co i po co... Może aż taką bombą to nie jest, bo miewałam gorsze, ale jakaś większa petarda, to już na pewno. Ale gdyby, to fakt, trochę mu się udało... Od momentu, gdy się o tym dowiedziałam, to trochę psychicznie mi się to męczy. Sugerowałam mu, że jestem osobą, która lubi wiedzieć, na czym stoi, choćby to była najgorsza i bolesna prawa...

Edytowane przez ShakeTheDisease
Czas edycji: 2018-05-21 o 11:58
ShakeTheDisease jest offline Zgłoś do moderatora