2018-05-23, 09:15
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Złość na to że ona chodzi ze znajomymi na imprezy i picie?
Cytat:
Napisane przez GuardviaN
"dziewczyna" bo jeszcze ze sobą nie jesteśmy niby, ale wszystko na to wskazuje
To tym bardziej daj sobie trochę na wstrzymanie, kiedy dziewczyna siedzi przyklejona do partnera i tylko w domu też jest problem, ona po prosti odreagowuje może studia, jest bardzo młoda, wyrośnie z tego a póki co ma inne priorytety
No mam zastrzeżenia co do samych znajomych jej generalnie. O niej w sumie nie moge nic złego powiedzieć raczej.
A rozmawiałeś z nią o tym? Spędzałeś z nimi więcej czasu? Może warto ich lepiej trochę poznać, bez oceniania.
Wakacje ma, po studiach
Ale nie miałaś tak samo lub podobnie, hm?
Troche siebie nie rozumiem, bo to dobrze że ma życie towarzyskie i wychodzi gdzieś dużo, bo też myślę , że takiego lepa który nic nie robi kompletnie bym nie chciał
Ale nie mogę się odpędzić niejako od takiego uczucia , takiego ścisku w żołądku lekkiego, ze mi to nie pasuje hmm...
Chyba jesteś zazdrosny, najwyraźniej nie pasuje Ci że nie skupiła się totalnie tylko na Tobie i również tutaj może masz problem. Jej świat nie kręci się tylko wyłącznie wokół Ciebie
Może chodzi o to że nie mamy za wiele wspólnych rzeczy do roboty, ponieważ nie uprawia takich sportów jak ja, w zasadzie chyba ządnych, a ja nie robię tego co ona, czyli nie wychodzę do klubów ani nie śpieszy mi się żeby poznawać jakieś przypadkowe osoby nowe.
|
Jej znajomi to nie przypadkowe osoby. Ale to co piszesz to trochę wam się rozchodzą zainteresowania, więc skoro nie lubicie tego samego to nic dziwnego że spędza czas tak jak chce, zamiast nudzić się kiedy Ty robisz coś co lubisz i na odwrót. Niektórych zainteresowań nie da się polubić. Mimo wszystko kiepsko to wróży, od samego początku niedopasowania.
Edytowane przez kotissska
Czas edycji: 2018-05-23 o 09:16
Powód: d
|
|
|