2008-07-27, 21:13
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
Napisane przez monai
|
Super wzorki   widzę, że masz świetne pomysły... Mi brakuje takiej wyobraźni przestrzennej... 
Cytat:
Napisane przez daget
No hello jestem  Widget sie melduje ... Dzis po zabiegach pielegnacyjnych, maseczka sciagajaca na buziuchni i maseczka nawilzajaca na wloskach... Teraz jestem delikutasna.... 
|
Oj zazdroszcze jak trochę się u mnie atmosfera uspokoi to też zrobie sobie chwile relaksu... ale na nowym mieszkaniu nie ma wanny a ja tak uwielbiałam pluskać się w ciepłej wodzie z pianą i maseczką na twarzy...
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a
Gdy ja przymierzałam tę z manekina to była na mnie za obcisła. Dlatego babka powiedziała, że uszyje mi ją od nowa. W międzyczasie zmieniłam rodzaj koronki. Ech chociaż Ty zaoszczędziłaś sobie nerwów
Z tego przedślubnego stresu, emocji dostałam o 2 tygodnie za wcześnie okres (wczoraj rano)  i teraz przy kolejnych nerwach mogę dostać na sam ślub bądź wyjazd.  .
|
Czyli mamy taką sam ą sytuacje... z tym, że ja nic nie zmieniałam ( a kobieta do mnie na przymiarce mówi " z tyłu ten zamek to... " a ja az zdębiałam pytam się jej jaki zamek? miałam mieć sznurowany tył! A ona: a to mi sie pomyliło bo szyje dwie takie sukienki teraz mam nadzieję, że innych "szczegółów" nie pomyli... Dobrze, że już w środę bedziesz coś wiedziala... ja poczekam miesiąc do następnej przymiarki... a do ślubu 41 dni
|
|
|