Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-27, 22:32   #2114
zielony_motylek
Rozeznanie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

Rybulka a ja właśnie uwielbiam placki po węgiersku.góralsku/zbójnicku czy jak je tam różnie zwą, w każdym razie z gulaszem, z tym, że ja zawsze jem placka i sosik a mięsko je TŻ bo ja nie przepadam hihi po za tym to też dodaje Cię do przyjaciół

martucha84 sory że pytam, ale droga taka firma organizująca ślub i wesele? Bo zawsze mnie to zastanawiało. Po za tym kurcze no niewesoło z Twoją przyjaciółką, Polska służba zdrowia niestety jest do d... mam nadzieje, że wszystko dobrze się skończy i za egzamin na prawko też trzymam kciukasy

Myśmy dziś z Lukim się troszke poopalali, poleniuchowali i na koniec zrobiliśmy sobie grilla, rodzice wrócili z Zakopanego więc troszke z nimi też posiedzieliśmy i wypoliśmy piwko.

aa strippi u mnie też tak jest, że TŻ choćby nie wiem co to normlanie nie skusze go na to, żeby może tak dzidzie zmajstrować no ale może też mi się uda tak jak tobie w każdym razie życze rozwiązania takiego jakie ty byś chciala