2008-07-27, 22:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: a mąż patrzy i się śmieje:D
Cytat:
Napisane przez ania_lublin
hmm wiesz co tak obserwuje Twoje make upy i mam jedno spostrzezenie, wydaje mi sie, ze troszke za gruba warstwe cienie nakladasz na powieke i stad efekt takiej ciezkosci na oku, podoba mi sie jak dobierasz kolory i zauwazylam, ze cieniujesz coraz lepiej; szczegolnie chodzi mi o wewnetrzny kacik oka, jesli tam znalazloby sie mniej cienia, mysle, ze efekt bylby bardzo bardzo fajny; aha no i faktycznie brakuje tez perlowego tudziez bialego rozswietlenia pod lukiem brwiowym; probuj dalej, bo robisz wielkie postepy kazdego dnia, wiec warto  ale sie rozpisalam 
|
dziękuje hmmm kolejna osoba,która moje poczynania obserwuje z ukrycia
jeszcze sobie nie radze z nadmiarem cienia ale kiedyś go okiełznam Nie wiem czemu nie widac tego łuku bo za każdym razem są tam tak jak piszesz perla albo biały może faktycznie za mało pokombinuje bardziej cieszy mnie zauważalna róznica w tym co malowalam a malowac zaczynam
Cytat:
Napisane przez Tajemnicza667
Wg mnie to jeden z lepszych Twoich makijaży. Sama jestem zdziwiona, ale muszę przyznać, ze ten kolor bardzo pasuje do Twoich tęczówek. Czerwony pewnie by nie pasował, ale pomarańcz tak  Zauważyłam, że zrobiłaś ogromne postępy w bardzo krótkim czasie, gratuluje 
|
dziękuje Ja Cie prosze kochana Ty mnie nie podpuszczaj,żebym tej pomarańczy na ulice wyszła Specjalnie dla Ciebie jutro będzie czerwony
Dziękuje za widoczne postępy ale ja się dopiero rozkręcam
|
|
|