2018-05-23, 20:42
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III
Cytat:
Napisane przez Nicole03
Ja najbardziej sie obawiam ze jak sobie to przykleje to będę bała sie pociągnąć i oderwać [emoji23] [emoji23] [emoji23] będę sobie z plastrem poginać az sam odpadnie [emoji85] [emoji85]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
no coś Ty byle pod dobrym kątem to krwiaka nie zrobisz [emoji14]
Cytat:
Napisane przez Aisza21
Rożek u nas też się nie sprawdził, ja chyba nie będę kupować go wcale. Naprawdę starcza na pierwsze dni życia, i wcale nie jest ciasny. Lepiej zawinąć w kocyk czy inny otulacz. W szpitalu u mnie tak umiejętnie zawijają te dzieciątka w pieluchy flanelowe , że dziecko jest sztywne jak mumia
Angelajna, skończyła mi się paczka witamin i uznałam ,że już nie będę kupować w III trymestrze. Lekarz mówił ,że wg niego nie jest to konieczne. W ogóle ja nie mam zaufania do syntetycznych witamin,ale może dziewczyny pracujące w służbie zdrowia się wypowiedzą. Wyniki mam dobre, w pierwszej ciąży brałam tylko kwas foliowy i też było dobrze. Ja w ogóle nie lubię łykać żadnych tabletek, nawet ani jednej nospy nie zażyłam w tej ciąży ani żadnego apapu.
|
no to kupię tani rożek i otulacz albo woombie [emoji14]
ja tez za lekami nie bardzo przepadam, w sumie biorę te witaminy bo biorę... teraz też myślę że mogłam nie brać chociaż jod i tak bym musiała [emoji14]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez angelajnaaa
Czas edycji: 2018-05-23 o 21:30
|
|
|