Wątek
:
Dobry Fryzjer w Poznaniu
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-07-27, 22:51
#
2169
aussie31
Raczkowanie
Dot.: Fryzjer Poznan
Cytat:
Napisane przez
gryzaczek
GAWW bylam nie polecam..... to co mam na glowie, wyczarowane przez Tomka pozostawia wiele do zyczenia mam wlosy krecone liczylam na fryzure z polotem a nie grzywke scieta zaraz przy skorze.... wlosy zyja wlasnym zyciem wygladam jakbym wpadla pod kosiarke.... i 80zl za cos takiego.... zgroza.... i znow szukam fryzjera co wie co robi....
chcialam mu dac pole do popisu zaufalam ze wie co robi... mylilam sie
przed slubem zanim nie trafilam w rece tomka bylam na upieciu u pani.Asi (zdaje sie...) z fresh looka na slowanskiej
mloda blondynka dlugie wlosy. zrobila mi proste ale bardzo efektowne upiecie z lokow... bylam bardzo zadowolona, fryzura trzymala sie caly dzien i noc
teraz zaluje , ze trafilam do gaww... wlosy nie zeby odrosna ale szkoda mojego czasu i teraz codziennej mordegi zeby jakos wygladac... pozdrawiam wszystkich..
biednaś
kurcze coś nie możesz trafić...ja co prawda z wizyty w GAWW byłam zadowolona ale ja mam włosy długie i proste jak druty więc cieniuję tylko przód i trochę grzywkę... mi koleżanka z pracy bardzo poleca salon Pieczyńskich do ktorego ciagle nie mogłam się wybrać bo mnie długie terminy odstraszają ( do Roberta z jakies 3 tyg) scięta jest naprawdę rewelacyjnie za kazdym razem
może tam spróbujesz??ja teraz myśle co z farbowaniem bo farb Goldwella nie znam zupelnie (a na nich pracuja w GAWW) wiec albo wybiore sie do Pieczynskich(L'Oreal Professionel) albo przeczołgam sie przez cale miasto i jeszcze troche do Farouka znowu-przynajmniej po ich farbie wloski mialam w super stanie a nie to co teraz po tym matrixie...ciemne wlosy na koncach i ciemno-blond gora bo odrosty nie chwycily a poza tym leca mi wlosy garsciami
pozdrawia m
aussie31
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do aussie31
Znajdź więcej postów aussie31