Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyjaciele
Wątek: Przyjaciele
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-24, 10:32   #15
kotissska
Rozeznanie

Dot.: Przyjaciele

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Nie miałabym problemu z rozluźnieniem kontaktu, natomiast nienawidzę kłamstwa. I to bym obojgu powiedziała. Nie chcą się spotykać to nie, ich wola. Ale niech powiedzą to wprost, a nie robią z Ciebie półgłówka tymi bzdurnymi wymówkami.
Idealnie powiedziane.
Nie ma sensu żebrać o spotkania z nimi, skoro widać , że kręcą a jak dobrze się z tym czują, to nie sądzę że coś zrozumieją. Trochę przykro, bo właściwie to Ty im dałaś szansę się poznać i choćby nie wiem jakby byli zajęci to nawet chwilowe spotkanie w 3 nic by im nie odebrało za szczególnie. Przynajmniej przyjaźń się weryfikuje. Tylko jak znowu im coś nie wyjdzie, rozluźni się kontakt prawdopodobne, że sobie o Tobie jedno i drugie przypomni.

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez NadiaEm Pokaż wiadomość
Im więcej o tym myślę tym w sumie mam mniejszą ochotę na napisanie im czegokolwiek :/

Jakiś czas temu to ja nie mogłam się do żadnego z nich wybrać przez problemy finansowe, o czym z resztą ich poinformowałam. T nawet miał do mnie wtedy lekkie pretensje. Chyba teraz bardziej boli mnie samo ich mataczenie i kłamstwa niż cała reszta
To zostaw ich. Wymowny brak kontaktu i odpowiedzi w miarę myślącym ludziom zwykle daje jasny przekaz
kotissska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując