Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-28, 10:50   #551
Jelonek
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
Happysad znielubiłam po koncercie kojarzą mi się teraz z tłumem emo-gimnazjalistek a na Come musiałam sprzedać swój bilet, bo TŻtowi nie udało się kupić, a obiecałam mu, że z nim pójdę i do tej pory nie byliśmy
Na Happysad byłam, na szczęście tłumu emo nie było, więc atmosfera fajna bardzo Come opuściłam, bo miałam ciężki okres na studiach, akurat kończyłam blok zajęć na którym bardzo mi zależało, no i trzeba było wybrać priorytety
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Jelonku ,widze ze mamy podobne zainteresowania muzyczne
Ja na Comie bylam ze 3 razy w tym raz za free bo "brat" prowadzil kiedys portal muzyczny i mialam wejsciowki za free Uwielbiam koncerty Comy to jest mistyczne przezycie bo najczesciej cala sala spiewa z Rogucem.A "sto tysiecy jednakowych miast " to jest kosmos po prostu... A ja jestem i tak najwieksza fanka Led Zeppelin
Jaaakie fajne kociaki sa kochane ..a spiacy kot pachnie cieplem
Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Widzę, że mamy podobne upodobania muzyczne . Chociaż ja ostatnio słucham częściej muzyki poważnej (namiętnie Szostakowicz). Ja to taki muzyczny eklektyzm uprawiam
Ja pozostaję póki co wierna mocnym brzmieniom Choć jak mnie ludzie pytają czego słucham to uwierzyć nie mogą, bo przecież "nie wyglądam" heh, zawsze mnie to bawi
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora