Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dobry zwyczaj nie pożyczaj?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-20, 09:16   #91
nayhde
Rozeznanie

Dot.: Dobry zwyczaj nie pożyczaj?

Cytat:
Napisane przez xre
!!!!!!!!!!!!!!NIE POZYCZAM NIC OD NIKOGO ANI NIKOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Tak sie nauczylam!! Przejechalam sie dosc konkretnie!!!!! Mialam taka wredna pseudo "przyjaciole" (teraz najchetniej bym jej przywalila prosto w ryj) kotora pasozytowala na mnie jak tylko sie da!! Potrafila wejsc do mojego pokoju i grzebac po mojej szafie. Raz moja mam kupila mi rozowy sweterek i dala mi go przy niej. Ta wziela go i przymierzyla, w ciagu minuty powiedziala ze fajni i sobie go pozyczy, wsadzila do torebki i wyszla. UKRADLA MI GO!!!!!!!!! Ja tak zglupilalam ze nie wyjdusilam ani jednego slowa Kiedy mi go oddawala, az czerwona ze wstydu, powiedzialam zeby sobie wsadzila w d*** ten sweter, bo wygladal jakby go psu z gardla wyjela. Dala mi w zamian polar . ktory kupila na bazarze za 12 zl (jak pozniej sie dowiedzialam) Jeszcze wczesniej pozyczyla sobie odemnie samoopalacz. Kiedy go brala byla polowa oddala starego gluta po miesiacu i bylo go malo co na dnie!!! Jak przychodzila do mnie szla do lazienki i uzywala sobie wszystkiego po kolei! szminek, balsamow, bardzo drogich perfum, kremow!!! wszystkiego!!!! Grzebala nawet w schowku pod wanna i w koszu na brudne rzeczy!! Na wakacjach (bylysmy razem) uzywala mojego kremu antycelulitowego, bo twierdzila ze to jej, a ja jako chamska kolezanka pod jej nieobecnosc wygrzebalam go z jej torby!!! Podobno go zapomniala, lepiej jej bylo uzywac mojego! A kosztowal 80zl!!!!!!!!!!!!!! Raz kupilyzmy sobie lakier do pznokci na spolke! Zakosila mi go sprzed nosa i oddala zgodnie z umowa polowe. Polowe wyschnietego, zgluconego lakieru z tak zasyfionym gwintem ze nie dalo sie nawet obcegami go odkrecic! Wszystko to dzialo sie na przelomie 6 lat wiec tego tak nie czula jak teraz widze! Niektorych rzeczy dowiedzialam sie nie dawno, po fakcie! Nienawidze jej teraz! Pasozytom mowie nie!!!!!!!!!
Moia kumpela miala jeszcze lepiej!
Pozyczyla kolezance bluze, oddala jej po 2 miechach.... SPLESNIALA!!!!! Kosztowala 300 zl! Oddala jej 200 po czym po miesiacu oskarzyla ja ze moja kumpela jej ukradla te 200 zl! Pozyczyla od niej torebke, oddala, z urwanymi elementami, brudna, smierdzaca, zaciapana w srodku od szminek, blyszczykow, pozyczyla jej bluzke, oddala tak przepocona pod pachami ze po 5 praniu zeszly doopiero zolte plamy z potu, smrod zniknol po 2 praniach. Wszystko brudne!!!!

Jednej panna pozyczala ode mnie (w czasach szkolnych) codziennie pieniadze. Tu 10 gr. tu 5 gr. albo 20 gr. Nie raz pozyczala tez 2-5 zl. Gdy ja podliczylam (sapisywalam sobie wszystko) wyszlo pod koniec roku 120 zl!!!!!!! Dla dziecka to duzo! Powiedzialam jej zeby oddala, bo to juz nie jest 10 gr. Zwyzywala mnie od sepow, oskarzyla o kradziez, poszla na skarge di dyrektora... oproczy pozyczania kasy, wyrzerala mi cale jedzenie jakie mialam. Kupowalam sobie bluke, od razu txt w stylu "daj troche" codziennie, na lekci, bylo "pozycz dlugopis, kartke, farby, ksiazke". Takie mendy powinno sie wystrzelac!!!!! A ja glupia sie tak dawalam wykorzystywac!!!!

NIE DAJCIE SIE WYKORZYSTYWAC I NIE POZYCZAJCIE!!!!! TYLKO SIE NA TYM TRACI!!!!!!!!
skad ja to znam :/ wiekszosc moich kolezanek to takie pasozyty oczywiscie mam je gleboko w d**** po tych akcjach z ciuchami i różnym pier****** ktore sobie podbieraly odemnie :/ a ja bylam taka naiwna :/ teraz sobie dokladnie dobieram znajomych i nie kumpluje sie z takimi ludzmi

i can love
but I need his heart...

my angel gabriel

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png

nasz aniołek 22.06.2009[*]

Nasz kochany syneczek 12.12.2011
http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png
nayhde jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując