Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-28, 12:03   #3810
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
taaaa... kochana ja to tyle razy mówiłam, że stało sie to nudne!
Za każdym razem on mówi: no to znajdź jakąś knajpkę!
<fajna mi niespodzianka >

A jakieś tam będą!
Marzę o tym, żeby kiedyś zostać zaskoczoną... ale to chyba nie w tym życiu i nie z tym facetem...
No Twój to Cię chociaż do kina zabiera, ja w kinie ostatnio byłam może z półtora roku temu jak nie lepiej... A romantyczna kolacja to w domu jak się uprę że chcę, a do tego jeszcze coś przyrządzę i nakrycie przygotuje
Teraz próbuję go namówić na to, żebyśmy jako pierwszy taniec zatańczyli walca. A on się jakoś głupio opiera. Co lepsze tańczyć umie, bo w podstawówce tańczył towarzyski, a potem na studiach chodziliśmy na kurs tańca. Kroki sami też byśmy poćwiczyli i ułożyli układ. A głównie chodzi mi o to, żebyśmy wieczorami zajęli się czym innym niż siedzeniem przed kompem albo leżeniem do góry brzuchem i oglądaniem TV. Człowiek gnuśnieje tylko, a moje kochanie ma pracę siedzącą i przez brak ruchu tyje strasznie. Ale cały czas słyszę "nie chce mi się" jak próbuję go do jakiekolwiek aktywności namówić. Chyba trzeba będzie zacząć intensywniejsze "starania" bo jak dalej pójdzie zrobi się z nas para starych zgredów :/

Rany, ale marudze dzisiaj

Cytat:
Napisane przez katathea Pokaż wiadomość
dla tych PM które nie potrafiły sobie wyobrazić welonu do mojej fryzurki, podpowiadam jakos takoś
Czekam niecierpliwie na relacje "świeżo upieczonych mężatek" a tu nic...
Oj nie tylko Ty kochana czekasz, a tu dalej głucho...

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora