Wątek
:
Polecamy - odradzamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2005-10-20, 09:45
#
10
kasiulka
Zakorzenienie
Dot.: Polecamy - odradzamy :)
Cytat:
Napisane przez
agatha_c
A przypomniał mi się mój największy niewypał i kompletna strata pieniędzy mianowicie baldachim nad łóżeczkiem ... ładnie wygląda i na tym kończą się jego zalety ... byłam sceptycznie nastawiona (może gdybym rodziła latem to taki z cieniutkiego materiału by chronił przed komarami ?? ) moja mama się uparła nawet sama kupiła. Założyłam go tylko raz i wisiał przez 3 tyg. po prostu moje dziecko płakało, gdy leżało w łóżeczku pod baldachimem dopiero, gdy go zdjęłam powiesiłam karuzele polubiło łóżeczko, nawet ochraniacze z początku ściągnęłam żeby jak się obudzi to nas widziało i wtedy nie płakało. Ochraniacze zaczęłam zakładać jak dziecko siadało żeby uderzenie w główkę przy przewracaniu się nie było zbyt bolesne
A mysmy się własnie z mezem ostatnio zastanawiali do czego służy taki baldachim i jakos nie umielismy znaleźć zastosowania
. Bo komar przeca i tak wlezie jak bedzie chciał, mąż stwierdzil ze to moze sie przydac jak komus sypie się tynk z sufitu
.... wiec tego na pewno nie kupie.
A łóżeczko - przydaje sie od samego początku? Moja znajoma twierdzi ze nie, jej dziecko nie chciało spac w łóżeczku i od samego poczatku zabierali je do siebie do łóżka... ja bym sie chyba bała
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do kasiulka
Znajdź więcej postów kasiulka