Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy -kontynuacja :-) cz.32
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-26, 11:59   #307
avilka77
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy -kontynuacja :-) cz.32

Cytat:
Napisane przez NocnaFuriia Pokaż wiadomość
Ja przechodzilam bardzo dobrze okres pooperacyjny wiec mylam sama pod prysznicem

Mi mija 10,5 tygodnia Ma kontrole pojechalam z kolezanka z sali i tak sie zebralysmy dwie skrajności.
Ja dzień w staniku a noc w pancerze pooperacyjnym (miałam mega fobie ze mi się cos zepsuje)
A koleżanka bez stanika dzień i noc :-P Wiec było pytanie czy najlepiej zloty środek ?
Dr przypomniał nam ze mamy implanty podszyte wiec nie opadną już niżej,nic nie bedzie sie dziac i daje na to gwarancje :-P
Wiec powiem Wam ze mega dziwnie śpi sie z cyckami luzem [emoji23] :-P
No ale te ciuszki,sukienki bez stanika. Ohhh [emoji173]

Mnie w sumie dopadł syndrom rosnącego apetytu w miare jedzenia i mam niedosyt wielkości. Mimo ze to niby 450 cc to klasycznie jest to rozmiar C . oczywiscie powinnam być syta bo wcześniej miałam 0-AA no ale... To chyba choroba [emoji23]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Piekne sa idealna wielkosc ja swoje jutro rozpakuje sama z pancernika I bandazu I zobacze ale juz czuje ze z 80 ml mogloby byc wiecej ( mam 345)
Udalo mi sie samej umyc wlosy a nawet nalozyc maske jak bol ustapil czuje sie jak na urlopie nie sprzatam, nie zajmuje sie dzieckiem chociaz tego mi strasznie brakuje zeby ja ppdniesc I mocno przytulic mimo ze ma dopiero roczek juz focha ma na mnie za to- wszystkim daje buziaki poza mna taka rozzalona
Dziewczyny czy wam tez dlonie dretwieja? Martwie sie tym bardzo ze prawa mi ddetwieje
avilka77 jest offline Zgłoś do moderatora