Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ulubione/ najlepsze tusze do rzęs :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-28, 17:11   #736
moren
Wtajemniczenie

GG do moren
Dot.: ulubione tusze do rzęs :)

Cytat:
Napisane przez judge Pokaż wiadomość
J zakupiłam tusz Mastriepiece Max i strasznie skleja rzęsy Jedna z wizażanek też tak miała.Tusz odstawiła na 2miesiące i potem spisywał się fantastycznie.Mam nadzieje że z moim będzie podobnie,bo jeśli nie to kasa wyrzucona w błoto
Tez mam z nim teraz ten problem i odstawilam go na jakis czas,zeby sobie podsech.Zreszta,tak samo mialam z 2000 Calorie,wiec chyba wlasnie o to chodzi

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
moj mi teraz zaczal sklejac i zostawiac grudki wiec nie wiem czy sie go nie pozbede bo powoli trace do niego sile!
A jak Twoj Fatal?Nie uzywasz go teraz?

Cytat:
Napisane przez 852 Pokaż wiadomość
Tylko Maybelline Intense XXL mój ulubiony
Tez mam,co jakis czas uzywam Fajny jest,tylko czasami ciezko jest pokryc ta biala baze na tyle dokladnie,zeby nie bylo jej widac No i ma troche niewygodne opakowanie,bo szczoteczki sa za krotkie

Cytat:
Napisane przez antanna Pokaż wiadomość
Używałam tusze Avon i Max Factor, no i kiedyś jeszcze Gosh. Efekt ten sam czerwone oczy, szczególnie po demakijażu.
Kiedys mialam tusz Avonu i nie pamietam,jak z nim bylo,wiec sie nie wypowiem,ale 2000 Calorei podraznial mi troche oczka Nie wiem jeszcze,jak z Masterpiece,bo za malo testow jeszcze zrobilam
moren jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując