Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-28, 15:11   #4308
Sandam13
Rozeznanie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Cytat:
Napisane przez norka93 Pokaż wiadomość
Kropeczko, właśnie wysłałam [emoji16] Przepraszam, a tak sprawdzałam czy na pewno wszystkim co chciały wysłałam.. [emoji20] Wybacz mi tę zwłokę! [emoji8]

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

No właśnie nie mam pojęcia, Justynko.. Zapytałam prywatnego przy umawianiu się czy skoro I i II wyszło okej, to jest konieczność robienia III? Wiesz co powiedział? "Nawet jak pani nie będzie chciała, to i tak zrobię. Wszystkim pacjentkom robię." [emoji55] I weź tu z takim dyskutuj.

U mnie też leżing. [emoji28] Ale skończy się zaraz.. Z zapiekanką nie pomogę, bo nigdy nie robiłam. Ogólnie, nie lubię ziemniaków w zapiekankach, jak dla mnie rozwalają całe danie. [emoji16] Ale to stwierdziłam jak inni robili. Zdecydowanie wole warzywno-mięsne (bez ziemniaków) czy makaronowe.
Ja zrezygnowałam z usg 3trymestru bo gin powiedział że jeśli dwa poprzednie były idealne, to szkoda pieniędzy a on tez nie widzi nic niepokojącego więc tego się trzymam. Maly jest mierzony na każdym usg teraz więc gdyby coś się działo napewno by gin zareagował. Ale jeśli Twój gin stwierdził że i tak zrobi to chyba nie zostawił Ci wyboru a 300zl drogą nie chodzi.
Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
Nasze mamy maja coś wspólnego ze sobą moja tak samo kiedyś mi powiedziała że ona sobie z 3 dała sama radę a ja pierwsze przeżywam, gdzie pomiędzy mną a starsza siostra są 2 lata różnicy a pomiędzy młodsza rok

Ja jakoś nie myślę o porodzie co ma być to będzie a zmartwienie się tym teraz w niczym mi nie pomoże

Mnie na szczęście nogi nie puchna, upały tez jakoś specjalnie mi nie przeszkadzają

Zrobiłam dzisiaj rano zakupy jak było super że w sklepie było mało ludzi

Pranie wstawilam, teraz obiad do piekarnika i chwila odpoczynku

Jeszcze sterta naczyń do mycia bo nam się nie chciało zmywac od piątku a póki nie będziemy remontować kuchni to na pewno nie kupimy zmywarki

Złożyliśmy też łóżeczko i w końcu jakoś pokój małej zaczyna wyglądać

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja póki co też kompletnie nie myślę o porodzie, wydaje mi się to tak odległym tematem że szkoda sobie głowę zawracać. Będzie co będzie, że będzie boleć to wiem, a moja wcześniejsza panika i stres nic mi nie da a może ewentualnie zaszkodzić.

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Sandam13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując