Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Laserowa korekta wady wzroku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-28, 20:38   #2114
kreolkaa
Rozeznanie

Dot.: Laserowa korekta wady wzroku

Cytat:
Napisane przez white.apple Pokaż wiadomość
W czwartek miałam zabieg

Dziękuję za odpowiedź.

Jestem już po zabiegu. Podałam zgodnie z prawdą brane hormony tarczycowe, a Hashi i niedoczynność podałam jako choroby. Zostałam zapytana o to, od ilu lat choruję, jaki mam poziom hormonów, pokazałam ostatnie wyniki i zakwalifikowano mnie mimo tego.

Na razie jestem bardzo zadowolona, już w dzień zabiegu (Lentivu) nie miałam praktycznie żadnych dolegliwości, żadnego bólu. Przez pierwsze kilka godzin miałam lekką mgłę, ale sam obraz dosyć wyraźny, po zdjęciu soczewek opatrunkowych kolejnego dnia na kontroli było jeszcze lepiej Jedynym minusem, który do tej pory zauważam jest lekki efekt halo, który jednak z każdym dniem zdaje się zanikać. Czuję się na tyle dobrze, że od piątku wieczorem prowadzę samochód (po kontroli i zgodzie od lekarza), a dzisiaj pierwszy raz pomalowałam rzęsy

Jakby ktoś miał jakieś pytania, chętnie odpowiem.
Wow super to ja się w takim razie też szykuję chcę zrobić zabieg jesienią. Oczywiście nie zakładam, że mogłabym zataić tak istotną kwestię jak choroba przewlekła, więc mam nadzieję, że mnie zakwalifikują pomimo hashi. W której klinice robiłaś zabieg? Ja chciałabym w Optegrze..

Rozumiem, że wyniki tarczycowe masz w normie? Nie kazali Ci badać przeciwciał? Ja TSH i wolne hormony mam ostatnio w normie, ale przeciwciała wysokie jak to przy hashiomoto
kreolkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując