Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki M.A.C
Wątek: Kosmetyki M.A.C
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-28, 18:56   #839
luizinha
Rozeznanie

Dot.: Kosmetyki M.A.C

Cytat:
Napisane przez wilhelmina Pokaż wiadomość
Ja tez skusiłam się po obejrzeniu tutoriali na youtubie Uzywam shadesticka od kilku dni i hmm... mam mieszane uczucia. Póki co jest to jedyny produkt MACa, który mnie nie zachwycił. Jest bardzo kremowy, na powiece rozsmarowuje się dobrze i dość precyzyjnie. Jednak jego wadą jest to, ze bardzo "zmienia" cienie. Te badziewne zdecydowanie ulepsza, a te świetne zdecydowanie pogarsza. DLatego stosuję go tylko z tymi cieniami, które słabo wyppadaly na zwykłych bazach - nadaje im pięknego koloru, wyciąga z nich wszystko, co najlepsze. I właśnie z takimi cieniami użyłam go zaraz po zakupie. Poźniej jednak użyłam go z pigmentami MACa. I tu już klapa Zamiast ślicznej powieki miałam jedną wielką błyszczącą plamę. Szkoda. Myślę, ze shadestick może byc pzydatny, ale nie jest niezbędny. Jest dość ciężki na powiekach, co denerwuje, choćby z tego wzgledu, ze jest lato i temperatura dość wysoka. Nie wiem czy polecac czy nie, nie umiem stwierdzić czy jestem zadowolona czy nie. Taki dziwny produkt
dzieki za opinie wilhelminko, zastanawialam sie nad zakupem, ale widac ze shadesticki nie sa takie rewelacyjne. czesto dziewczyny ktore robia turtoriale na youtube sa sponsorowane przez firmy kosmetyczne - taaak wiem, brzmi jak teoria spisku ale taka jest rzeczywistosc - np. panacea reklamuje produkty mac, w szczegolnosci shadesticki.
luizinha jest offline Zgłoś do moderatora