2008-07-28, 18:56
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
Cytat:
Napisane przez wilhelmina
Ja tez skusiłam się po obejrzeniu tutoriali na youtubie  Uzywam shadesticka od kilku dni i hmm... mam mieszane uczucia. Póki co jest to jedyny produkt MACa, który mnie nie zachwycił. Jest bardzo kremowy, na powiece rozsmarowuje się dobrze i dość precyzyjnie. Jednak jego wadą jest to, ze bardzo "zmienia" cienie. Te badziewne zdecydowanie ulepsza, a te świetne zdecydowanie pogarsza. DLatego stosuję go tylko z tymi cieniami, które słabo wyppadaly na zwykłych bazach - nadaje im pięknego koloru, wyciąga z nich wszystko, co najlepsze. I właśnie z takimi cieniami użyłam go zaraz po zakupie. Poźniej jednak użyłam go z pigmentami MACa. I tu już klapa  Zamiast ślicznej powieki miałam jedną wielką błyszczącą plamę. Szkoda. Myślę, ze shadestick może byc pzydatny, ale nie jest niezbędny. Jest dość ciężki na powiekach, co denerwuje, choćby z tego wzgledu, ze jest lato i temperatura dość wysoka. Nie wiem czy polecac czy nie, nie umiem stwierdzić czy jestem zadowolona czy nie. Taki dziwny produkt 
|
dzieki za opinie wilhelminko, zastanawialam sie nad zakupem, ale widac ze shadesticki nie sa takie rewelacyjne. czesto dziewczyny ktore robia turtoriale na youtube sa sponsorowane przez firmy kosmetyczne - taaak wiem, brzmi jak teoria spisku ale taka jest rzeczywistosc - np. panacea reklamuje produkty mac, w szczegolnosci shadesticki.
|
|
|