Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zawód: policjant- co myślicie?!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-28, 19:00   #41
kattyy
Raczkowanie

Dot.: zawód: policjant- co myślicie?!

Cytat:
Napisane przez mmmmarta Pokaż wiadomość
jeśli ktoś nie potrafi zarobić 'idzie' właśnie na policjanta. Dzieci, młodzież, która jest w dzieciństwie wykorzystywana, gnębiona etc. przez innych, tj. silniejszych psychicznie i fizycznie wykonuje właśnie ten zawód. Ludzie tam pracujący mają jakieś zaburzenia psychiczne.

STANOWCZE NIE POLICJI! .
zapomniałaś jeszcze na końcu dodać coś w stylu CHWDP czy coś
rozbawił mnie ten komentarz szczerze mówiąc.Dobrze wiedzieć,że mój TŻ ma zaburzenia psychiczne bo jest policjantem a tak na poważnie już mówiąc, policjanci co jakiś czas muszą przechodzić badania psychiatryczne więc nie ma mowy o jakichś zaburzeniachjejjj no i muszę się jeszce TŻ-ta mojego zapytać czy był gnębiony w dzieciństwie i czy to się przypadkiem nie przyczyniło do tego,że został policjantem a jesli chodzi o kwestię zarabiania to wydaje mi się,że o wiele trudniej zostać policjantem czy jakimś ślusarzem czy budowlańcem(oczywiście bez obrazy dla nich)więc Ci ludzie ktorzy obierają taką drogę zawodową jakim jest praca policjanta muszą się liczyć z wieloma wyżeczeniami więc nie jest to prosta droga zarabiania na życie.JAk dla mnie jak ktoś zarobić nie potrafi to stoi pod sklepem,albo żebra a nie idze na policjanta.
ZENADA
kattyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując