Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-29, 19:27   #4518
Elaaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Cytat:
Napisane przez Sandam13 Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie, ale wcale nie jestem spokojniejsza. Mały dalej jest malutki ma 1.6kg i troche to lekarza niepokoi, pytał o moją wagę urodzeniową i czy na prenatalnych wszystko wychodzilo dobrze. Mierzył go 2 razy ale za każdym razem waga taka sama, powiedział że daje małemu jeszcze 3 tygodnie cokolwiek to znaczy.. Wszystko poza wagą jest dobrze dlatego niewie skąd taka niska waga. I ja też już zaczęłam się martwić.. [emoji849] Za to mały teraz szaleje chyba chce mnie uspokoić...
Za to diabetolog bardzo że mnie zadowolony, bo miałam badania jakieś, które wyznaczają średnią cukru z ostatnich 3 miesięcy i podobno zdrowi ludzie mają poniżej 5,8% a ja mam 5% więc idealnie.
Kolejna wizyta u gina 19.06 Blanka jak znajdziesz czas to wpisz, proszę. [emoji6]

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Synek miał w 31t2d 1700 więc niewiele więcej niż Twój, a USG to jednak maszyna i nie ma się czym przejmować na zapas [emoji8]
Cytat:
Napisane przez aniama6 Pokaż wiadomość
Na szybko pisze bo czekają na mnie truskawki do mrożenia. Jestem po wizycie. Dziś bez ważenia małego, ale szyjka pancerna 4 cm dalej, Gbs pobrany ja niestety przytyłam 2 kg w ciągu 3 tyg, niedobrze.lody i ciasta ograniczam. Napisze tylko co do inhalatorów- raczej przydatny sprzęt, ale niekoniecznie już teraz do kupowania, u takiego malucha kilkutygodniowego to i tak trzeba raczej każdy katar z lekarzem skonsultować, pewnie infekcje/ katary to nam się w zimie zaczną a i to nie u wszystkich. Ja szczerze mówiąc to nawet aspiratora do nosa teraz nie kupuje, choć to rzeczywiście prawie każdemu się przydaje. Szczerze to z medycznych sprzętów/ leków planuje kupić tylko termometr i zaraz po porodzie wit D w kroplach. Wiem ze mam tą komfortowa sytuacje ze medyczne sprawy sama sobie ogarnę, ale naprawdę dzieci są tak różne ze nie przewidzimy co się przyda.dlatego lubię sobie wątki na Odchowalni czasem poczytać bo tam mamy piszą z czego korzystają. Karolina bujaczek super, ja tez jestem zdecydowana na niego, tez tylko kolor do decyzji.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Super, szyjka naprawdę pancerna !

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz