Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dwa kółka i rurka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-28, 21:01   #5
AryaxD
Wtajemniczenie

Dot.: Dwa kółka i rurka

Yedana, zgadzam się z Tobą w 100% ! Rower to coś cudownego.Cudowne uczucie, jak wiatr wieje Ci we włosach - i to nie jest ten wiatr po którym zaraz poprawiamy swoje grzywki które zostały 'przesuniete' na drugi bok.Słonce jakieś takie inne, nie to, co przed ktorym ubieramy okulary przeciw sloneczne. I jak cudownie usłyszeć dzwoneczek - a nie okropny dźwięk trąbienia z auta.

Mój rower jest nieco skomputeryzowany ( posiada mały komputerek na którym pisze mi ile np. km jade na godzinę, ile przejechałam km ) , ale fakt faktem jak go nie założę do jazdy, to bez niego czuję się bliższa przyrodzie. Mam rower górski, ale moi rodzice myslą mi o tym, by kupić mi damkę - ja bardzo chetnie, bardzo mi sie podobają.

Skoro już jestesmy przy temacie - Krakowianki, znacie jakieś miejsca poza Krakowem do jezdżenia na Rowerze ? Moze byc tez i poza Krakowem ciuteńkę.Witkowice, jak i Zielonki całe już objechałam kilkadziesiąt razy, byłam też hmm... przy tym takim zamku w miejscowości na K, no cóż pamieć do nazw mi nie dopisuje :P Może znacie jakieś fajne miejsca do pojeżdżenia ? Niestety , na rowerze ostatnio bardzo mało jeżdże , bo nie mam pomysłu gdzie się wybrać.

Sacharka, oj rany, to musiało byc cudowne uczucie :P ja wiele razy miałam muszki w oku,( zawsze wlatują mi w tym samym odcinku do oka ! ) raz jedną małą połknęłam...no cóż :P